ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΗ 2013

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας κινητοποιήθηκε χθες το μεσημέρι και τελικά συνέλαβε 40χρονο άνδρα που επιχείρησε να κάνει διάρρηξη σε μονοκατοικία στη ΔΕΠΟΣ. Προηγήθηκε καταδίωξη στις περιοχές Καλαμίτσας, Κηπούπολης και Φαλήρου. Πρόκειται για σεσημασμένο δράστη που έγινε αντιληπτός από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Χθες συνελήφθησαν δύο άνδρες στην συνοικία της Δεξαμενής, τους οποίους η Αστυνομία κατηγορεί για διακίνηση χασίς. 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο στο Νομό Καβάλας, θα επισκεφθούν την Θάσο και την Νικήσιανη. Πρόκειται να ασχοληθούν με επίκαιρα προβλήματα του Νομού, ειδικότερα με την διαχείριση των απορριμμάτων. Ο υφυπουργός της Γερμανικής Κυβέρνησης Φούχτελ αναμένεται να επισκεφθεί την Θάσο επικεφαλής συμπατριωτών του επιχειρηματιών. Η επίσκεψη θα είναι δύο ημερών κι αρχίζει αύριο. Άρχισαν χθες εργασίες ασφαλτόστρωσης στις Καμάρες. Εντός της ημέρας οι εργασίες θα επεκταθούν στην οδό 7ης Μεραρχίας, πιο πάνω από τον Πυθαγόρα. Μιλώντας χθες στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την προετοιμασία από πλευράς Υπουργείου Εργασίας ενός νέου προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης. Χθες ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση οι εποχιακοί εργαζόμενοι που τον Αύγουστο θα προσληφθούν από την Τ.Α. Ο Δήμος Καβάλας πήρε 80 θέσεις για την καθαριότητα, ο Δήμος Θάσου 26 κι ο Δήμος Παγγαίου 118.

 

Συνεδριάζει στις 9 το βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Εντός των ημερών η Καβάλα Όιλ θα πουλήσει ποσότητα 300.000 βαρελιών πετρελαίου στην εταιρία BP. Η Καβάλα Όιλ έλαβε την προβλεπόμενη άδεια από τα ΕΛΠΕ. Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη αγωγή συνταξιούχων της ΒΦΛ κατά της εταιρίας επειδή δεν τους πληρώνει τις νόμιμες αποζημιώσεις. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν πάλι η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας με τους εκπροσώπους της ΔΕΥΑ Παγγαίου. Τα γραφεία της Εγνατίας Οδού στην Αθήνα επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Ζήτησε την κατασκευή κόμβου στην περιοχή της Τούζλας. Μετά από δωρεά ιδιωτικού οικοπέδου στη περιοχή Σανατορίου θα κατασκευαστεί γηροκομείο. Πρόκειται για πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών. Ερώτηση για το 12% κατέθεσε χθες ο Γιώργος Καλαντζής. Την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου συνάντησαν εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Καβάλας.

 

Πραγματοποιούνται το απόγευμα σήμερα οι ακόλουθες εκδηλώσεις: Λύκειο Ελληνίδων, εμφάνιση των χορευτικών ομάδων μικρών παιδιών. Ομιλία Δημήτρη Αποστολίδη στην αίθουσα της Ι. Μητρόπολης για την άλωση της Πόλης. Παρουσίαση βιβλίου με στοίχους του Ανδρίκου Βέττα. Σύλλογος Μικρασιατών στο Αμφιθέατρο για την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Στις 9 το βράδυ στο Αντιγόνη Βαλάκου η θεατρική παράσταση «Λάθος Ασανσέρ» από την Θεατρική Μηχανή.

 

Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ τοπικός επιχειρηματίας. Χθες μάλιστα είχε ενημερωτική συνάντηση με εκπρόσωπο της ΠΑΕ. Εξελίξεις αναμένονται μετά το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου. Συνάντηση για το μέλλον του ΑΟΚ θα κάνουν την Παρασκευή οι βετεράνοι της ομάδας. Στις 10 Ιουνίου γενική συνέλευση του ΣΦΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης