• 8 Μαΐου 2024,

Μέχρι 20 Ιουνίου θα κριθούν πολλά – Ποιος είναι ο τρόπος που ενδιαφέρεται ο Καβαλιώτης

 Μέχρι 20 Ιουνίου θα κριθούν πολλά – Ποιος είναι ο τρόπος που ενδιαφέρεται ο Καβαλιώτης

Χθες έγιναν γνωστές οι προθέσεις του Καβαλιώτη για την ΠΑΕ ΑΟΚ. Ο ίδιος επιθυμεί να κρατηθεί η ανωνυμία του. Δηλώνει πάντως ότι θέλει να συμμετέχει σε ένα διοικητικό σχήμα για να «τρέξουνε» όλοι μαζί την ομάδα, βάζοντας ένα σεβαστό ποσό. Το ποσό αυτό θα είναι περίπου το ίδιο απ` όλους. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει κάνει ήδη μερικές συζητήσεις και με δυο άλλους ενδιαφερόμενους. Το ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να αγοράσει μόνος του την ΠΑΕ ΑΟΚ, αφού δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Θέλει όμως να συνεισφέρει οικονομικά αρκεί να δημιουργηθεί ένα δυνατό οικονομικό σχήμα.

Εν τω μεταξύ νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά όλα θα κριθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου, όσον αφορά επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει και ίσως να προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Οι πάντες περιμένουν να γίνει ουσιαστική πρόταση, μέχρι τη ημερομηνία που προαναφέραμε.

*Χλωρός, Εν Ντιαγιέ και Ουσμάν Μπάρι οι πρώτοι σκόρερ του ΑΟΚ

Τρείς ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Χλωρός, ο Εν Ντιαγιέ και ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο πέτυχαν από 6 γκολ και αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Συνολικά ο ΑΟΚ σημείωσε 35 γκολ. Φυσικά δεν είναι ικανοποιητικός αριθμός. Η επίθεση ειδικά στο πρώτο στάδιο του πρωταθλήματος, ήταν άσφαιρη.

Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι: 2 Ντιέ, 2 Πλιάγκας, 2 Ντουτσαρίδης, 2 Ντόσης και από 1 Αναστασόπουλος, Μοκάκε, Ενσαλίβα, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Κάργας. Επίσης είχαμε και δυο αυτογκόλ. Από τον Μουσικάκη στο ματς μέσα στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου και τον Κωστόπουλου μέσα στο Φωκικό. Σκόραραν συνολικά 14 παίκτες του ΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 30-9-2012 και ολοκληρώθηκε στις 26-5-2013. Τα αποτελέσματα της ομάδας.

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός Καβάλας- ΑΟΚ 2-0

2η αγωνιστική: ΑΟΚ- Παναιτωλικός 0-0

3η αγωνιστική: Εθνικός Γαζώρου- ΑΟΚ 0-1 Μουσικάκης αυτογκόλ

4η αγωνιστική: Παναχαϊκή- ΑΟΚ 0-1 Αναστασόπουλος

5η αγωνιστική: ΑΟΚ- Θρασύβουλος 1-1 Ντιέ με φάουλ

6η αγωνιστική: Νίκη Βόλου- ΑΟΚ 0-2 Πλιάγκας, Ντιέ με φάουλ

7η αγωνιστική: Ρεπό

8η αγωνιστική: Εργοτέλης- ΑΟΚ Χλωρός

9η αγωνιστική: ΑΟΚ- Ηρακλής Ψαχνών 0-0

10η αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης- ΑΟΚ 1-0

11η αγωνιστική: ΑΟΚ- Πιερικός 0-1

12η αγωνιστική: Ηρακλής- ΑΟΚ 1-0

13η αγωνιστική: ΑΟΚ- Καλλονή 1-0 Μοκάκε

14η αγωνιστική: ΑΟΚ- Δόξα Δράμας 1-2 Ενσαλίβα με πέναλτι

15η αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων- ΑΟΚ 1-1 Χλωρός

16η αγωνιστική: ΑΟΚ- Φωκικός 1-0 Εν Ντιαγιέ

17η αγωνιστική: Λάρισα- ΑΟΚ 1-0

18η αγωνιστική: ΑΟΚ- Καλλιθέα 1-0 Ουσμάν Μπάρι

19η αγωνιστική: Πανσερραϊκός- ΑΟΚ 2-1 Ντουτσαρίδης

20η αγωνιστική: ΑΟΚ- Επανομή 3-0 Εν Ντιαγιέ, Ουσμάν Μπάρι, Πλιάγκας

21η αγωνιστική: Αναγέννηση Γιαννιτσών- ΑΟΚ 0-2 Εν Ντιαγιέ, Ντόσης

22η αγωνιστική: ΑΟΚ- Ολυμπιακός Βόλου 1-0 Εν Ντιαγιέ

23η αγωνιστική: Παναιτωλικός- ΑΟΚ 0-0

24η αγωνιστική: ΑΟΚ- Εθνικός Γαζώρου 2-2 Ντουτσαρίδης, Εν Ντιαγιέ με πέναλτι

25η αγωνιστική: ΑΟΚ- Παναχαϊκή 2-1 Κοτίτσας, Εν Ντιαγιέ

26η αγωνιστική: Θρασύβουλος- ΑΟΚ 1-0

27η αγωνιστική: ΑΟΚ- Νίκη Βόλου 1-0 Ουσμάν Μπάρι

28η αγωνιστική: Ρεπό

29η αγωνιστική: ΑΟΚ- Εργοτέλης 0-0

30η αγωνιστική: Ηρακλής Ψαχνών- ΑΟΚ 2-0

31η αγωνιστική: ΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης 1-3 Παπαδόπουλος

32η αγωνιστική: Πιερικός- ΑΟΚ 1-1 Θεοδωρίδης

33η αγωνιστική: ΑΟΚ- Ηρακλής 0-0

34η αγωνιστική: Καλλονή- ΑΟΚ 2-1 Ντόσης

35η αγωνιστική: Δόξα Δράμας- ΑΟΚ 2-0

36η αγωνιστική: ΑΟΚ- Βύζαντας 1-0 Χλωρός

37η αγωνιστική: Φωκικός- ΑΟΚ 3-2 Αυτογκόλ Κωστόπουλος, Χλωρός

38η αγωνιστική: ΑΟΚ- Λάρισα 1-1 Χλωρός

39η αγωνιστική: Καλλιθέα- ΑΟΚ 2-2 Χλωρός, Κάργας

40η αγωνιστική: ΑΟΚ- Πανσερραϊκός 0-1

41η αγωνιστική: Επανομή- ΑΟΚ 0-1

42η αγωνιστική: ΑΟΚ- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1 Ουσμάν Μπάρι 2.

Στον πάγκο του ΑΟΚ κάθισαν 3 προπονητές. Στα πρώτα 11 ματς ο Κώστας Βασιλακάκης όπου η ομάδα πήρε 12 βαθμούς. Ο Βασιλακάκης έφυγε στις 3-12- 2012 μια μέρα μετά από την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος κάθισε στον πάγκο του ΑΟΚ σε 17 ματς όπου η ομάδα μάζεψε 28 βαθμούς. Ο Παπαδόπουλος έφυγε από την ομάδα στις 28- 3-2012 μετά την ήττα από τα Ψαχνά με 2-0 εκτός έδρας. Ο Γιώργος Μαραντάς που ήταν συνεργάτης και των 2 προαναφερομένων, ήταν πρώτος προπονητής στον ΑΟΚ για 12 ματς και η ομάδα είχε συγκομιδή 13 βαθμούς. Ο ΑΟΚ χρησιμοποίησε συνολικά 36 παίκτες. Τρείς τερματοφύλακες: Αποστολίδη, Σουλογάνη, Τιγγιρίδη και τους Τριποτσέρη, Παγώνη, Κάργα, Πακάλτση, Γελαδάρη, Ρεβυθόπουλο, Κοτίτσα, Ντουτσαρίδη, Καλαγκάνη, Αναστασόπουλο, Μαραγκό, Ντος Σάντος, Καπνόπουλο, Τάσιτς, Κουμπρόγλου, Χλωρό, Ποσίνκοβιτς, Πλιάγκα, Εν Ντιαγιέ, Ουσμάν Μπάρι, Κούτεφ, Μπρατσιάνι, Ντόση, Παπαγερίδη, Ενσαλίβα, Οξύζογλου, Ντιέ, Μοκάκε, Μιγιάτοβιτς, Θεοδωρίδη, Παπαδόπουλο, Τσομπανόπουλο, Καζαντζίδη, Ντομί.

Την Παρασκευή στις 20.00 μ.μ στο χώρο του «Μπάτη» οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ έχουν συγκέντρωση για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το σύλλογο τους αλλά και την επαγγελματική ομάδα του ΑΟΚ. Ο σύλλογος Παλαιμάχων πρόσφερε 50 ευρώ στην «Αγία Μαρίνα» στη μνήμη του Μανώλη Δαούτσαλη.

*4-4 οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ με Παύλο Μελά

Ισοπαλία 4-4 τελείωσε η φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας στο «Ανθή Καραγιάννη», ανάμεσα στους Παλαιμάχους του ΑΟΚ και του Παύλου Μελά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Καρδέλης στο 10`. Ο Γιώργος Παπανδρέου ισοφάρισε στο 30`. Στο 31` ο Πίτσιος έκανε το 1-2 και στο 50` με πέναλτι ο Φλέγκας το 1-3. Ο Παπαζίδης στο 59` μείωσε σε 2-3 και ο Φιλιππίδης ισοφάρισε στο 63`. Ο Παπαζίδης έδωσε προβάδισμα στο 67` στους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει στο 74` ο Καρδέλης σε 4-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η σύνθεση του ΑΟΚ: Σπανίδης, Παπαβασιλείου, Μαλλιαρός, Καρασαββίδης, Φιλιτσόπουλος, Κατρακυλάκης, Χρυσαλίδης, Μιχελίδης, Γκέκα, Παπαζίδης, Ιωσηφίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Καραμπετάκης, Παπανδρέου, Ανθουλάκης, Βρύζας, Καραγιάννης, Φιλιππίδης, Ρουμελιώτης.

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ έχουν συγκέντρωση την Παρασκευή στις 20.00 μ.μ στο χώρο του «Μπάτη» προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν το σύλλογο τους αλλά και την επαγγελματική ομάδα. Παράλληλα κατατέθηκε το ποσό των 50 ευρώ στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» στη μνήμη του Μανώλη Δαούτσαλη.

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΦΑΟΚ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Δ.Σ. του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας «ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» λόγω μη απαρτίας των τριών πέμπτων των μελών του κατά την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό του τα μέλη του σε νέα Γενική Συνέλευση στις 10 Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία του επί της οδού Φιλελλήνων 14Α με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης, όρισε Τριμελή Επιτροπή αποτελούμενη από τους κυρίους Ηλιάδη Παύλο, Μιχαηλίδη Χρήστο και Δρακάκη Βασίλειο, η οποία θα εποπτεύσει όλων των διαδικασιών μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως..

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 10 Ιουνίου 2013.

Τα γραφεία του συνδέσμου για την εξυπηρέτηση των μελών και για εγγραφές νέων καθώς και για την υποβολή υποψηφιοτήτων θα λειτουργούν καθημερινά από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.. Η ετήσια συνδρομή ορίζεται στα 40 ευρώ (20 ευρώ για μέλη κάτω των 18 ετών).

Μετά τιμής

Το Δ.Σ.

Τ. Π

 

 

 

Διαβάστε επίσης