Διαξιφισμοί ανάμεσα σε αντιδίκους

 Διαξιφισμοί ανάμεσα σε αντιδίκους

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το πρωί στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου μετά την εκδίκαση υπόθεσης που αφορά αγωγή αποζημίωσης τροχαίου ατυχήματος.

Οι αντίδικοι είχαν φραστική αντιπαράθεση. Πρόκειται για υπόθεση τροχαίου ατυχήματος στη Θάσο, το 2010, σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα, στην οποία εκτός από τον οδηγό επέβαινε κι ένα μικρό κοριτσάκι. Η σύγκρουση έγινε σε χωματόδρομο. Από αυτήν τραυματίστηκαν ο οδηγός της μοτοσικλέτας και το μικρό κοριτσάκι (κόρη του οδηγού της μοτοσικλέτας). Χθες συζητήθηκε αγωγή αποζημίωσης των θυμάτων, προς τη γυναίκα που οδηγούσε το επιβατικό αυτοκίνητο. Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσε μάρτυρας που υποστήριξε ότι η γυναίκα δεν έχει μεγάλη για το τροχαίο ατύχημα. Όταν ο μάρτυρας τέλειωσε την κατάθεσή του και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση, μετά από λίγες εβδομάδες, όλοι όσοι εμπλέκονταν σε αυτή τη δίκη βγήκαν από την αίθουσα. Αμέσως άρχισαν οι διαξιφισμοί, καθώς η οικογένεια των θυμάτων, αποδοκίμασε το μάρτυρα υπεράσπισης της γυναίκας οδηγού. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι… να το βρεις απ΄ το Θεό… ξεφτυλισμένε», ήταν οι φράσεις που ακούστηκαν στον προθάλαμο του δικαστικού μεγάρου, την ώρα που ο μάρτυρας αποχωρούσε.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ο μάρτυρας πρόλαβε κι αποχώρησε από το δικαστήριο.

Η κατάσταση πάντως ήταν υπό πλήρη έλεγχο, αφού αυτοί που αποδοκίμαζαν τον μάρτυρα της οδηγού του αυτοκινήτου, έμειναν μόνο στις αποδοκιμασίες, παρά το ότι κάποια στιγμή υπήρξαν φόβοι για ακόμα πιο έντονες καταστάσεις.

 

Διαβάστε επίσης