• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί η κατεδάφιση των αποθηκών στο κεντρικό λιμάνι προκειμένου στη θέση τους να κατασκευαστεί μικρού ύψους σύγχρονο κτίριο που θα υποδέχεται τους επισκέπτες της πόλης. Δύο ή τρεις ημέρες θα διαρκέσει η απομάκρυνση των μπάζων και άλλων άχρηστων υλικών. Μέχρι την Παρασκευή το Λιμεναρχείο Καβάλας θα έχει λάβει την απόφαση του Σ.Α.Σ. προκειμένου να καθορίσει τα χειμερινά δρομολόγια των φέρι μποτ. Άγνωστο παραμένει ακόμη και τώρα τι δρομολόγια θα ισχύουν τις Κυριακές στη γραμμή του Πρίνου. Άμεσα η Α.Δ. Καβάλας εξιχνίασε το απόγευμα της Δευτέρας απόπειρα ληστείας στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου. 33χρονος που σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο προσποιήθηκε τον πελάτη, παρήγγειλε φαγητό, προσπάθησε να ληστέψει τον υπάλληλο σνακ μπαρ που το έφερε. Δεν θα προλάβουν να εγκριθούν ως το τέλος της εβδομάδας τα νέα τιμολόγια του ΟΛΚ όσον αφορά την παραλαβή και διαχείριση κατάλοιπων πλοίων. Η εφαρμογή των νέων αυξημένων τιμολογίων μετατίθεται για αργότερα. Ήσυχες αλλά με μπόλικη αστυνομία ήταν οι παρελάσεις στο Νομό Καβάλας που έγιναν χθες. Στην Καβάλα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργος Καραγιάννης.

 

Συνεδριάζει νωρίς το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο. Αργότερα σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Αναβλήθηκε για τον Μάη η δίκη των ναυτεργατών στο Μονομελές Θάσου. Ορίστηκε και επίσημα γραμματέας του Δήμου Καβάλας ο Μπάμπης Δράκος. Για αυτόν τον λόγο παραιτήθηκε από γραμματέας οργανωτικού της ΝΟΔΕ Καβάλας. «Γίνονται κινήσεις από την Κυβέρνηση που ανακουφίζουν τα νοικοκυριά» είπε τη Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Χθες μαζί με τον Γιάννη Πασχαλίδη βρέθηκαν στην παρέλαση της Ελευθερούπολης. Η ανάγκη να αξιοποιηθεί το κτίριο των παλαιών δικαστηρίων αναδείχθηκε στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τα 100 χρόνια του Πρωτοδικείου Καβάλας. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση για τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών της Θάσου. Έκπτωτη κηρύχθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ιδιωτική εταιρία που είχε αναλάβει να αξιοποιήσει γεωθερμικό πεδίο στο δέλτα του Νέστου.

 

Την δεύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκάκι για αθλητές έως 14 ετών κατέλαβε στο Μπατούμι της Γεωργίας η Σταυρούλα Τσολακίδου. Εκλογική γενική συνέλευση το απόγευμα των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Δ. Ωδείου. Στις 7 το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

 

Ο Άκης Βάβαλης είναι ο νέος προπονητής του Άρη Ακροποτάμου. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι φέτος πιο δύσκολο σε σχέση με πέρσι, δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Τζήμας. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ Νάσος Αθανασίου είναι καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή της Λέσχης Φιλάθλων, στις 2 το μεσημέρι στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης