• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Μία ακόμη φορά κυβερνητικός παράγοντας αναφέρθηκε σε ομιλία του στο πλωτό LNG που η ΔΕΠΑ προτείνει στον κόλπο της Καβάλας. Πρόκειται για τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Μάκη Παπαγεωργίου και την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη. Αναζητώντας επενδυτές και για αυτή τη πρόταση μίλησε σε εκδήλωση την Δευτέρα. Συνέδεσε το πλωτό LNG στην Καβάλα με τον ιδιωτικό τομέα. Σε άλλο συνέδριο στην Αθήνα ο Μαθιός Ρήγας της Ενεργειακής Αιγαίου υποστήριξε ότι ο Πρίνος αντέχει στην πτώση των τιμών μόνο με νέες επενδύσεις. Τα οικονομικά θέματα του Δήμου Παγγαίου κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Ελευθερούπολη. Προγραμματίζεται ειδική συνεδρίαση για αυτό το θέμα. 158 δικηγόροι του Νομού Καβάλας έλαβαν μέρος στο δημοψήφισμα που άρχισε χθες στα γραφεία του συλλόγου, συνεχίζεται σήμερα μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το δημοψήφισμα που γίνεται σε όλη την Ελλάδα αφορά το σχέδιο του κώδικα πολιτικής δικονομίας.  Συνεδριάζει στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα εκλογική απολογιστική συνέλευση για το τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

 

Πανό αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό κρέμασαν χθες στις Καμάρες αντιεξουσιαστές. Άγνωστος ξερίζωσε και έκλεψε στο Παληό ένα μικρό έλατο που φύτεψαν στο Πάρκο οι μαθητές του δημοτικού σχολείου. Χθες εξ αιτίας του έργου στην οδό Ερυθρού Σταυρού κόπηκαν 5 τουλάχιστον δέντρα μπροστά από την πρώην Αγροτική Τράπεζα. Μνημόνιο συνεργασίας με την TUV υπέγραψε χθες ο πρόεδρος του ΤΕΙ Νάσος Μητρόπουλος. Με το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ θα συνεργαστεί ο Δήμος Νέστου. Το απόγευμα στο στέκι της Νέας Πόλης προβολή ταινίας για το Κομπάνι. Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Το απόγευμα εκλογές στην αίθουσα της Δ. Βιβλιοθήκης του συλλόγου Τρίτεκνων. Την Κυριακή θα έρθουν στην Καβάλα εκπρόσωποι της Φιλόπτωχου Αδελφότητας «Τίμιος Σταυρός» Μπρούκλιν Νέας Υόρκης. Σκοπεύουν να κάνουν δωρεές στη Μητρόπολη και σε ιδρύματα.

 

Για την σημερινή μέρα των ΑμΕΑ θα γίνει το πρωί εκδήλωση του Ειδικού Γυμνασίου στο Πολύκεντρο της Νέας Καρβάλης. Στις 10.30 σήμερα το πρωί εκδήλωση του νομαρχιακού συλλόγου στην κεντρική πλατεία. Στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο θεατρική παράσταση από ΑμΕΑ. Το απόγευμα στον Απόλλωνα εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 44. Εκπρόσωποι της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας επισκέφθηκαν χθες τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.

 

Μετά το χθεσινό ρεπό ο ΑΟΚ αρχίζει σήμερα τη προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αμπελοκήπους. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος εξέδωσε ανακοίνωση για την φιλοξενία που πρόσφερε την περασμένη Κυριακή στον Άρη Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Λαυρίου που διεκδικεί την άνοδο στην Α2 κατηγορία δεν θα παίξει το Σάββατο με τον Αετό. Με απόφαση της αστυνομίας το παιχνίδι αναβλήθηκε.

 

Διαβάστε επίσης