• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Αιφνίδια αλλαγή δεδομένων σχετικά με τη μονοδρόμηση και το δημοτικό έργο στην οδό Βενιζέλου. Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της επιτροπής κυκλοφοριακών θεμάτων η Δήμαρχος αποφάσισε να εξαντλήσει τη δυνατότητα αλλαγής της μελέτης του έργου. Έδωσε εντολή στον Φίλιππο Φιλιππίδη να κάνει σχετικές συναντήσεις στην Αθήνα και την Κομοτηνή. Μέχρι τότε το έργο στην οδό Βενιζέλου «παγώνει», όπως και η διαδικασία της μονοδρόμησης.

Παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη τύπου το πλούσιο πρόγραμμα του 58ο Φεστιβάλ Φιλίππων. Οι ανακοινώσεις έγιναν από την Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, τον Θοδωρή Γκόνη. Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν και οι Στράτος Καλαφάτης, Θοδωρής Γρηγοριάδης. Έως σήμερα το απόγευμα έχουν περιθώριο οι ναυτιλιακές εταιρίες να καταθέσουν πρόταση στο Υπουργείο για την απευθείας ανάθεση 4 δρομολογίων από την Καβάλα προς τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο. Ερώτηση για τον αποκλεισμό του Αγίου Ευστρατίου κατέθεσαν χθες βουλευτές του ΚΚΕ. Υπολειτούργησε χθες και προχθές η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας επειδή κρίθηκε σωστό να δοθούν ρεπό στους εργαζόμενους. Νέα αναβολή, αυτή τη φορά για τον Σεπτέμβρη, θα δοθεί στην εκδίκαση στο ΣτΕ της προσφυγής των τοπικών φορέων κατά της όδευσης του ΤΑΡ στην επαρχία Καβάλας. Συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για την ληστεία στα ΕΛΤΑ Μουσθένης. Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, εικάζεται ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση για τη λειτουργία του καταστήματος.

Το απόγευμα θα βρίσκεται στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Στουπής. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Απομακρύνθηκε με ενέργειες του ΟΛΚ περίπτερο που 3 χρόνια δεν λειτουργούσε, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού. Προσωπικό της ΧΧ Μεραρχίας καθαρίζει το πρωί εθελοντικά την ακτή Περιγιαλίου. Η οργάνωση Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται σήμερα στο Ειδικό Γυμνάσιο της Νέας Καρβάλης. Το απόγευμα στο δημοτικό σχολείο του Παληού εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό.

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας παρουσιάζει σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπανθίμου. Το Λύκειο των Ελληνίδων πραγματοποιεί σήμερα εκδήλωση για το τέλος της χορευτικής περιόδου 2014-2015. Στην Παλιά Μουσική εγκαινιάζεται έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Χουρδάκη. Αμέσως μετά τζαζ μουσική με τον σαξοφωνίστα Ορφέα Τσουκαλά. Η Άννα Μαρία Μπότσαρη έπαιξε σκάκι χθες με τους μαθητές του 9ου Δημοτικού. Την Κυριακή ο διαγωνισμός ορθογραφίας μεταξύ μαθητών δημοτικών σχολείων.

 

Χθες το απόγευμα η Ένωση ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα. Υποψήφιος επενδυτής στον ΑΟΚ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση με τριετές πλάνο. Ο Κώστας Μαρκόπουλος του Βυζαντίου είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό. Σε αγώνες στίβου στην Θεσσαλονίκη διακρίθηκαν οι αθλήτριες Σοφία Ιωσηφίδου, Κατερίνα Λαφτσή.

 

Διαβάστε επίσης