ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Χθες αργά το βράδυ αποκαταστάθηκε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης εξ αιτίας της οποίας έμειναν χωρίς νερό για αρκετές ώρες διάφορες συνοικίες της πόλης. Η καθυστέρηση στην επιδιόρθωση της βλάβης οφείλονταν στο ότι ο σπασμένος αγωγός είχε κατασκευαστεί προ 50 ετών κι απαιτούνταν ειδικές και δύσκολες εργασίες. Χωρίς τη παρουσία εκπροσώπου του αγωγού ΤΑΡ έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη ημερίδα για το έργο. Εκ μέρους της Καβάλας μίλησαν οι Μυστακίδης, Βασιλειάδης, Καλπακίδης. 4 ασθενοφόρα του Νοσοκομείου Καβάλας παρέλαβε προ ημερών το ΕΚΑΒ Καβάλας. «Τα περισσότερα είναι σε κακή κατάσταση» λένε οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ. Αίτημα ακινησίας 25 ημερών που αρχίζει αύριο Πρωτομαγιά κατέθεσε η εταιρία «Όσιος Δαβίδ» για το αμφίδρομο φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος». Κατόπιν τούτου το πλοίο θα ενταχθεί αργότερα τον Μάιο στα δρομολόγια από και προς τη Θάσο. Από αύριο ισχύουν νέα δρομολόγια και στις δύο γραμμές που θα εκτελούν προσωρινά τα 6 φέρι μποτ της ΑΝΕΘ και της ΝΕΚ.

Σήμερα το απόγευμα παρουσία του Άρη Γιαννακίδη παρουσιάζεται ο συνδυασμός της Κοινωνικής Συμμαχίας για την Π.Ε. της Καβάλας. Από το πρωί θα βρίσκεται στην Καβάλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μουράτ Χατζόγλου. Το Σάββατο το απόγευμα εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στον πεζόδρομο της Π. Μελά ο Βαγγέλης Παππάς. Στη Νέα Καρβάλη βρίσκονταν χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ανακοίνωση για τον αγωγό ΤΑΡ εξέδωσαν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η Συμπαράταξη Πολιτών καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις αυριανές εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής έδωσε στη δημοσιότητα απάντηση του Υπουργού Πολιτισμού για την πρόσληψη εποχιακού προσωπικού ώστε να λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο οι αρχαιολογικοί χώροι της ΑΜΘ το Καλοκαίρι. Για το ίδιο θέμα κατέθεσε ερώτηση ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εκλογές για νέα διοίκηση του σωματείου τους έχουν 7 και 8 Μάη οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο. Εκλογές την Κυριακή για νέα διοίκηση στην Ένωση Καταναλωτών. Όλα είναι έτοιμα για τη λευκή νύχτα της Παρασκευής, τόνισαν χθες εκπρόσωποι της αγοράς και των τοπικών φορέων. Για την εργατική Πρωτομαγιά γίνονται αύριο δύο συγκεντρώσεις, στη πλατεία Καπνεργάτη και την πλατεία Ελευθερίας. Τέσσερις μήνες προθεσμία έχουν ιδιώτες και επιχειρήσεις να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους τα χρέη τους στο Δήμο Καβάλας.

Το απόγευμα στην αίθουσα της ιεράς μητρόπολης ομιλία για τις αιρέσεις του Πρωτοπρεσβύτερου Κυριάκου Τσουρού. Η Θασιακή Ένωση Καβάλας παρουσιάζει το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του Γιάννη Ατζακά. Στις 9 το βράδυ στη παλιά μουσική εκδήλωση της Στέγης και του Συλλόγου της Παναγίας με τον μουσικό Κώστα Χίζαρη.

50 οπαδοί της Ένωσης θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στο ματς του Σαββάτου στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο. 3 και 4 Μάη ο ερασιτέχνης ΑΟΚ οργανώνει το πρώτο τουρνουά ακαδημιών «Χρήστος Μπάτσης». Συμμετέχουν 13 σύλλογοι από την Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη.

 

Διαβάστε επίσης