• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Περισσότερα από 100 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν χθες στην είσοδο της Χρυσούπολης, μπροστά από το γήπεδο. Τρακτέρ συγκεντρώθηκαν και στα όρια των Νομών Καβάλας- Δράμας. Οι αγρότες ολοκλήρωσαν χθες τις συναντήσεις τους με τους αρχηγούς των κομμάτων, αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες τους κινήσεις. Στις 5 το απόγευμα συνάντηση των αγροτών του Νέστου. Ούτε χθες βρέθηκε λύση στο θέμα της ΒΦΛ με την ΔΕΠΑ. Η καθοριστική συνάντηση μετατίθεται για αύριο αφού οι εκπρόσωποι του Υπουργείου και της ΔΕΠΑ βρίσκονται μαζί με τον Πρωθυπουργό στο Κατάρ. 100 εκπαιδευτικοί δημοτικών σχολείων έλαβαν μέρος χθες το απόγευμα στην έκτακτη γενική συνέλευση του τοπικού συλλόγου. Προτείνουν 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία εντός του Φεβρουαρίου. Χωρίς τηλέφωνο είναι από την Παρασκευή αρκετοί κάτοικοι της ΔΕΠΟΣ. Ο ΟΤΕ αρχίζει σήμερα να διορθώνει το πρόβλημα αφού -όπως λέγεται- τόσες μέρες δεν είχε στη διάθεση του τα απαραίτητα υλικά! Περιοδεία στην Θάσο θα κάνει την Παρασκευή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Το μεσημέρι της Παρασκευής μιλά σε εκδήλωση στο Καλογερικό, στον Λιμένα.

 

Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας σήμερα το πρωί για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΥΚ. Το μεσημέρι συνεδριάζει στο δημαρχείο η δημοτική επιτροπή τουρισμού. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο νέα συνάντηση επενδυτών φωτοβολταϊκών. Συνεδρίασε χθες η διοίκηση του ΟΛΚ, ασχολήθηκε μόνο με διαδικαστικά θέματα. Ο Μηνάς Τάτσης ως εκπρόσωπος του ΟΛΚ θα λάβει μέρος αύριο στην συνέλευση της Ένωσης Λιμένων στην Αθήνα. Την ερχόμενη εβδομάδα συναντήσεις στην Καβάλα για το πρόγραμμα Sea2Sea. Συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την ΑΜΘ είχε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Στην συνάντηση δεν εκπροσωπήθηκε ο Νομός Καβάλας. Επιστολή στον Μητροπολίτη Προκόπιο έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος. Ζητά την συμπαράσταση του ώστε να διατηρηθεί η αργία της Κυριακής. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα θα έχει αποκτήσει την απαραίτητη πιστοποίηση. Μέχρι τότε θα παραμείνει κλειστό. Δύο μέρες στην Αθήνα, για θέματα του Δήμου Καβάλας ήταν ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

 

Στις 10 το πρωί πολυαρχιερατική θεία λειτουργία στον Απ. Παύλο για τους Τρεις Ιεράρχες. Το απόγευμα παρουσιάζεται στην αίθουσα της Μητρόπολης το νέο βιβλίο του Αρχιμαδρίτη Απόστολου Καβαλιώτη. Κρίσιμη γενική συνέλευση και εκλογές για την Ιατρική Εταιρία Καβάλας. Η διαδικασία το απόγευμα στην Δ. Βιβλιοθήκη. Σεμινάριο για τις αναλύσεις DNA οργανώνει την Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία του ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του ο ΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα τον Ολυμπιακό, παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας. Πιθανή η πρώτη εμφάνιση του 17χρονου ακραίου αμυντικού Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου, που πρόσφατα προήχθη στην επαγγελματική ομάδα από την Κ20. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπολογίζονται ότι θα είναι 500, όλοι από όμορους νομούς. Την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας υποδέχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο Λούσυ οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Καβάλα. Πληροφορίες από την Βέροια αναφέρουν ότι έρχεται στον ΑΟΚ δανεικός ξένος. παίκτης της ομάδας της κεντρικής Μακεδονίας. Άρχισε χθες η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς του Σαββάτου με την Ελευσίνα. Δεν υπάρχουν νεότερα από την μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης