• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Σε συμφωνία για τις επόμενες κινήσεις τους σχετικά με την απλήρωτη επιδότηση εργασίας ήρθαν χθες φορείς και βουλευτές της Καβάλας και της Δράμας. Αν και το θέμα ήταν και παραμένει δύσκολο αποφασίστηκε άσκηση πίεσης μέσω των βουλευτών στην Κυβέρνηση, συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Θράκης. Δικηγόρος από τη Δράμα ισχυρίστηκε ότι θέμα παραγραφής της απλήρωτης επιδότησης εργασίας του 2010 δεν ανακύπτει τώρα αλλά σε έναν χρόνο από σήμερα.

 

Επικοινωνία με τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορικής Ναυτιλίας είχε χθες για την γραμμή του Πρίνου ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. Οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές που σήμερα θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο Νέστου ανακοίνωσαν εξασφάλιση πίστωσης 3,5 εκ ευρώ για σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης αντιπλημμυρικών έργων στα Τενάγη. Με απόφαση που έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας γίνεται δεκτή ένσταση εργολάβου που είναι ο τελικός ανάδοχος στις ασφαλτοστρώσεις της πόλης. Αλλαγή του καιρού από σήμερα με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανή βροχή. Χιόνια το Σάββατο. Η διοίκηση του Δήμου ψάχνει τρόπο να «σώσει» το έργο της Βενιζέλου, ο Μάκης Παπαδόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με κριτική για την διαφαινόμενη απένταξη του. Τρόφιμα μοίρασε χθες το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παραμένει ανοιχτό σήμερα και αύριο. Βούλγαροι επισκέπτες γεμίζουν από αύριο τα ξενοδοχεία της πόλης.

 

Για τα οικονομικά του Δήμου Νέστου του 2014 συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο στη Χρυσούπολη. 6 περιπτώσεις κλοπής πορτοφολιών στην αγορά της πόλης εξιχνίασε η Α.Δ. με την σύλληψη των δύο γυναικών από τη Βουλγαρία. Νέα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΚ στις υπηρεσίες της στην Δημοτική Αγορά. Το μεσημέρι η Δήμαρχος τιμά τους ιδρυτές του Ναυτικού Μουσείου για τη δωρεά αυτού στον Δήμο. Το απόγευμα το πλοίο Νήσος Μύκονος φέρνει πρόσφυγες στο λιμάνι. Την Σταυρούλα Τσολακίδου τιμά την Πρωτοχρονιά ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα των εσωτερικών γεωτρήσεων στα κοιτάσματα του Πρίνου, επιβεβαίωσε χθες ο Δημήτρης Γόντικας. Κάλεσε τους δημοσιογράφους να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρίας. Οι διεκδικήσεις του Δήμου Καβάλας θα απασχολήσουν την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

 

Το βράδυ μουσική εκδήλωση στο Όσκαρ με τίτλο «Με των άστρων τη μουσική». Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση στις Κρηνίδες. Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση πολιτιστικών συλλόγων στην κεντρική πλατεία. Εθελοντικό καθαρισμό στην ακτή του Περιγιαλίου έκανε πρόσφατα ο Σταύρος Εμμανουηλίδης.

 

Και ο Μαργαρίτης αποχωρεί από τον ΑΟΚ. Η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει τον χορό που οργανώνει το βράδυ του Σαββάτου στον Μπάτη. Φιλικά παιχνίδια το μεσημέρι για τον Νέστο και το Βυζάντιο.

 

 

Διαβάστε επίσης