ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ 2014

Νέο αίτημα ακινησίας – τρίτο στη σειρά- κατέθεσε στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας η πλοιοκτήτρια εταιρία του φέρι μποτ «Στέλιος Φιλιάγκος». Βάση του αιτήματος το φέρι μποτ θα έρθει στην περιοχή για να ενταχθεί στα δρομολόγια στις 11 Ιουνίου. Φήμες από τη Θάσο αναφέρουν ότι οι υφιστάμενες εταιρίες ετοιμάζουν μείωση έως και 50% στις τιμές των εισιτηρίων τους. Οι βουλευτές Πασχαλίδης-Παναγιωτόπουλος- Κλειτσιώτης, ο Κωστής Σιμιτσής κι η Δήμητρα Τσανάκα ενημερώνονται το μεσημέρι από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ Σπύρο Παλαιογιάννη για το πλωτό LNG. Οι βουλευτές ψάχνουν τον κ. Στουρνάρα για να έχουν μαζί του συνάντηση περί της ΒΦΛ. Χθες πληρώθηκαν εξόφληση Μαρτίου οι εργαζόμενοι που συζήτησαν τα προβλήματα τους στην Επιθεώρηση Εργασίας. Σε έλεγχο που έκανε χθες η αστυνομία σε κατοικία στο Παληό βρήκε μεταξύ άλλων ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ που σήμερα θα ελεγχθεί εργαστηριακά στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 38χρονος κάτοχος του όπλου. Απαντώντας σε ερώτηση του Τέρενς Κουίκ το Υπουργείο Πολιτισμού δέχεται ότι λόγω προβλήματος της μόνωσης μπάζει νερά σε κάθε δυνατή βροχή η στέγη της νέας πτέρυγας του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Συνεδριάζουν το μεσημέρι η επιτροπή ποιότητας ζωής και το τοπικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας. Σήμερα συνεντεύξεις τύπου από τους διοργανωτές του φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας και τους εκπροσώπους του προγράμματος Στηρίζω. Αύριο το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει την πρόσληψη 60 εποχιακών που θα αναλάβουν να ετοιμάσουν τις παραλίες της πόλης. Κλειστή θα είναι τη Δευτέρα η αγορά της Καβάλας λόγω της γιορτής του Αγίου Πνεύματος. Ενημέρωση στη Δημοφέλεια είχε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Σήμερα ο Μάκης Παπαδόπουλος αρχίζει ενημερωτικές επισκέψεις στα τμήματα και τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας. Διαψεύδει ο Κωστής Σιμιτσής τη διακοπή του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Και η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να σταματήσει τις μετακινήσεις εργαζόμενων από το ΚΥ Ελευθερούπολης στο ΚΥ Πρίνου.

Το νέο έργο του Κώστα και Αντώνη Κούφαλη «Συγχώρεσε με» που σκηνοθετεί ο Ακύλλας Καραζήσης θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Χειμώνα στο Εθνικό Θέατρο. Το απόγευμα εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας, του συλλόγου Δυτικομακεδόνων αλλά και του Φωτογραφικού Ομίλου. Στις 8 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση του συλλόγου Μικρασιατών. Με ανακοίνωση του ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ αναφέρεται στις δυσκολίες που υπήρξαν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις πρόσφατες εκλογές. Η Παιδόπολη ευχαριστεί τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δωρεά τροφίμων προς αυτήν.

Ούτε χθες υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον ΑΟΚ παρά το ότι «τρέχει» η προθεσμία που έθεσε ο Ερασιτέχνης. Στασιμότητα και στα θέματα της Ένωσης.

 

 

Διαβάστε επίσης