• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Θανάσιμα τραυματίστηκε 42χρονος κάτοικος Ελαιοχωρίου χθες το απόγευμα. Μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ελαιοχωρίου – -Νέας Περάμου. Δύο ημέρες θα απέχουν από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας. Αυτό αποφάσισε χθες βράδυ η διοίκηση του συλλόγου με αφορμή επεισόδιο που έγινε χθες το μεσημέρι. 52χρονος από το Παλαιοχώρι χτύπησε στο πρόσωπο ειδικευόμενο γιατρό. Ο 52χρονος ήταν στο νοσοκομείο με την ασθενή σύζυγο του. Προσπάθησε να μπει στο ιατρείο την ώρα που εξετάζονταν άλλος ασθενής. Ο 52χρονος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ο ειδικευόμενος γιατρός δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση. Ανακοίνωση για το ίδιο περιστατικό εξέδωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Χθες το μεσημέρι η διοίκηση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου έμαθε από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Κοπατσάρη ότι είναι σίγουρη η πρόσληψη δεύτερου ογκολόγου. Η Διεύθυνση Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας θα κάνει σήμερα έλεγχο στο κατάστημα Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα. Ταυτόχρονα η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας διενεργεί προκαταρκτική έρευνα μετά από εισαγγελική παραγγελία.

 

«Δεν δώσαμε καμία άδεια για μεταλλευτικές έρευνες στο Νομό Καβάλας» είπε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς. Στάλθηκε επιστολή στην ΕΡΓΟΣΕ ώστε ο φωσφογύψος της ΒΦΛ να χρησιμοποιηθεί ως υπόβαση στο έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης. Το ίδιο σενάριο εξετάζεται και για το έργο του νέου δρόμου Δράμας – Καβάλας. Συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ της Παρασκευής στο Πάρκο Φαλήρου δίνει το πρωί η ΚΝΕ Καβάλας. Το μεσημέρι εφόσον υπάρξει απαρτία, συνεδριάζει η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα στη Θάσο συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ βρίσκεται στη Καβάλα, το απόγευμα συναντά στο Διοικητήριο διοικήσεις πρωτοβάθμιων σωματείων. «Σκοντάφτει» στη γραφειοκρατία η παραχώρηση κατά κυριότητα του Εκθεσιακού Κέντρου στο Επιμελητήριο. Το τοπίο παραμένει θολό. Χωρίς διοικητικό προσωπικό από σήμερα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας. Την ερχόμενη εβδομάδα οι εξετάσεις στο 4ο ΕΠΑΛ και στο ΕΠΑΛ Χρυσούπολης. Η ομάδα ΔΙΑΣ θα μεριμνά ώστε οι ράμπες ΑμΕΑ στο κέντρο της πόλης να είναι ελεύθερες, υποσχέθηκε στο τοπικό σύλλογο ο Αστυνομικός Διευθυντής Μάκης Κοσκερίδης.

 

Στις 9 το βράδυ στη παραλία η Καβάλα υποδέχεται τη φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ίδια εκδήλωση την ερχόμενη εβδομάδα στο Κοκκινόχωμα. Το Σαββατοκύριακο στο δάσος των Πεντακοσίων εκδηλώσεις του συλλόγου κατοίκων Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων. Τις ίδιες μέρες εκλογές για τη νέα διοίκηση του συλλόγου. Συνεχίζονται οι δωρεές πολιτών και συλλόγων προς τη Παιδόπολη Καβάλας. Στο Ζέφυρο στις 18 Σεπτέμβρη θα προβληθεί πρώτη φορά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Θέμη Κελέκη. Πρόκειται για δουλειά του φωτογραφείου Καπάϊος.

 

Στις 5 σήμερα το απόγευμα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Φωστήρα. «Είμαστε αρωγοί στη νέα προσπάθεια της διοίκησης αρκεί να τηρηθούν οι όροι της συμφωνίας» είπε χθες ο μέτοχος του ΑΟΚ Μπάμπης Κουφατζής.

 

 

Διαβάστε επίσης