• 16 Μαΐου 2024,

Σήμερα ο ΑΟΚ φιλικό με Φωστήρα – Οι μέτοχοι στηρίζουν την προσπάθεια αρκεί να τηρηθούν οι όροι

 Σήμερα ο ΑΟΚ φιλικό με Φωστήρα – Οι μέτοχοι στηρίζουν την προσπάθεια αρκεί να τηρηθούν οι όροι

Σήμερα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι το Φωστήρα, στο «Ανθή Καραγιάννη».

Είναι το πρώτο δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Ο Φέρνερ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας.

Το παιχνίδι αρχίσει στις 5 το απόγευμα, με γενική είσοδο 5 Ευρώ. Το πιθανότερο είναι να δοκιμαστεί ξένος κεντρικός αμυντικός ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, ο 22χρονος Δημήτρης Χόρτσας που αγωνίζεται στην άμυνα. Χθες η πρωινή προπόνηση έγινε στο Χαλκερό και η απογευματινή στο «Ανθή Καραγιάννη». Στα μεταγραφικά προς το τέλος της εβδομάδας η στις αρχές της επόμενης, αναμένονται στην Καβάλα ο Μπεθάρες αλλά και οι Αφρικανοί Σουέιντ και Κονάτε. Οι τρείς αυτοί παίκτες είναι κλεισμένοι. Οι δυο νεαροί από τη Νιγηρία και Γκάνα, έχουν ανακοινωθεί.

*Κουφατζής: « Αρωγοί στη νέα προσπάθεια, αρκεί να τηρηθούν οι όροι»

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση της Πρωινής, ο μέτοχος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Κουφατζής. Μίλησε για τη νέα τάξη των πραγμάτων στον ΑΟΚ. Τόνισε ότι υπάρχει καλή διάθεση απ` όλους να βοηθήσουν την προσπάθεια των νέων επενδυτών, αρκεί να τηρηθούν οι όροι που συμφωνήθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πως βιώνεται ως μέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ, αυτή τη στιγμή τις διοικητικές εξελίξεις.

Απάντηση: Να ξεκινήσω λέγοντας ότι γίνεται, γίνεται σε πλήρη γνώση των μετόχων και σε πλήρη συμφωνία των μετόχων. Με τους καινούριους επενδυτές ξεκινήσαμε συζητήσεις, μας ζήτησαν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα, να αναλάβουν το μάνατζμεντ με προοπτική να αγοράσουν τις μετοχές. Εμείς και φυσικά θα στηρίξουμε ως μέτοχοι κάθε προσπάθεια ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια βάζοντας χρήματα. Όλων μας στόχος είναι να γίνει ο ΑΟΚ, περισσότερο δυνατός σε οικονομικό επίπεδο. Ήρθαμε σε μια συμφωνία, βάλαμε τους όρους κάτω. Εμείς σαν μέτοχοι θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε τα συμφωνηθέντα. Θα είμαστε όλη αυτή την περίοδο αρωγοί στην προσπάθεια των καινούριων επενδυτών, ώστε να εξασφαλίσουμε την τήρηση όλων όσων συμφωνήθηκαν.

Ερώτηση: Βασικά πρέπει να τηρηθούν κάποιοι όροι;

Απάντηση: Φυσικά. Οι όροι είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας. Για την οικονομική υγεία της ομάδας. Όσο αυτά θα τηρούνται και οι άνθρωποι της νέας διοίκησης θα φαίνονται σωστοί στις υποχρεώσεις τους, εμείς θα είμαστε μαζί τους σε όλα.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο βασικός όρος που πρέπει άμεσα να τηρηθεί;

Απάντηση: Κοιτάξτε ξεκίνησε με καλούς όρους, η καινούρια δεδομένη κατάσταση. Δείχνουν καλή διάθεση. Αυτό που έχει σημασία είναι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την ομάδα πιο δυνατή. Να πάμε πολύ δυνατά στο νέο πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Βασικό όμως να υπάρχει διαφάνεια;

Απάντηση: Φυσικά. Η διαφάνεια διασφαλίζεται από τους μετόχους. Η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που προσπαθούμε να διευκολύνουμε τους καινούριους επενδυτές, ώστε όταν αναλάβουν τη διοίκηση να τα έχουν όλα έτοιμα. Να αναλάβουν στρωτά τη διοίκηση.

Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε κάποια πράγματα. Τα χρήματα που θα μπουν θα είναι καθαρά. Το λέω όμως και πάλι, δείξανε μέχρι τώρα καλά δείγματα γραφής. Ότι ζητήσαμε, άρχισε και υλοποιείται. Φυσικά σε κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ερώτηση: Σε αγωνιστικό επίπεδο, πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή; Η ομάδα τώρα φτιάχνεται.

Απάντηση: Αυτό δε το συζητάμε. Ολοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε βήμα- βήμα να ανεβάσουμε την ομάδα. Ότι γίνεται είναι προς το καλό. Ποτέ δε θα είναι προς το κακό.

Όταν πάει κάτι να πάρει αρνητική τροπή, οι μέτοχοι αλλά και οι άνθρωποι που βοήθησαν χρηματικά την ομάδα, θα είμαστε εδώ. Θα λύσουμε άμεσα, όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί.

Ερώτηση: Θα παίζετε ένα ρόλο ελεγκτικό;

Απάντηση: Δε θα παίζουμε μόνο ελεγκτικό ρόλο αλλά όταν δούμε ότι είναι σωστή η προσπάθεια θα βοηθήσουμε, ακόμη και οικονομικά.

Ερώτηση: Δε χρειάζονται γκρίνιες και ανησυχίες αυτή τη στιγμή.

Απάντηση: Καθόλου ανησυχία. Η προσπάθεια είναι καθαρή. Υπάρχει όμως η απαραίτητη προϋπόθεση να τηρηθούν οι όροι. Όσο η ομάδα προχωράει, θα είμαστε εκεί. Όταν δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα εμείς ως μέτοχοι και ορισμένοι που στήριξαν πέρσι την ομάδα στο οικονομικό, θα προσπαθούμε άμεσα να βρίσκεται λύση.

 

Διαβάστε επίσης