ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Για τον Ιούνιο μετατίθενται οι επόμενες γεωτρήσεις στο κόλπο της Καβάλας που προγραμματίζει η Ενεργειακή Αιγαίου. Ο λόγος είναι η έλλειψη διαθέσιμου γεωτρύπανου. Βασικός στόχος των γεωτρήσεων θα είναι το Πεδίο Ε. Στο μεταξύ το ΤΑΙΠΕΔ παρήγγειλε νέα μελέτη σχετικά με την αξιοποίηση του κοιτάσματος Νότια Καβάλα. Το γεγονός σημαίνει νέα καθυστέρηση στην αξιοποίηση της φυσικής αποθήκης φυσικού αερίου. Ο Επίτροπος της Ε.Ε. για την απασχόληση Λάζλο Άντορ θα επισκεφθεί την Καβάλα στις 4 Μαρτίου. Στις 17 Φεβρουαρίου θα έρθουν στην Καβάλα Σαουδάραβες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τοπικά προϊόντα. Νέα σύσκεψη έγινε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της Κυριακής. Στις 14 Φεβρουαρίου η συνάντηση των κατασκευαστών του αγωγού με τους εκπροσώπους του ΤΕΕ ΑΜ και Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Τρεις συλλήψεις για κατοχή χασίς στη Καβάλα και τη Νέα Πέραμο έκανε χθες η Ασφάλεια. Συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Ξουλόγη δήλωσαν χθες οι Χρήστος Πριονίδης, Στέργιος Κεχαγιάς, Χρήστος Παρασκευάς και Παντελής Καπλάνης.

 

4 ή 5 μικρά λεωφορεία θα αγοράσει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για να τα χρησιμοποιεί σε όλα τα δρομολόγια, ώρες απογευματινές και Σαββατοκύριακα. Ήδη αποκτήθηκε το πρώτο που από χθες χρησιμοποιείται. Η δαπάνη ξεπερνά συνολικά τις 100.000 ευρώ. Στην Νέα Καρβάλη ήταν χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Υποστήριξη και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς. Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Καβάλας- Νοσοκομείου για την προστασία του κτιρίου του κάτω Νοσοκομείου. Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Το πρωί κόβουν πίτα οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ στην αίθουσα του ΕΥΚ. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το απόγευμα η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Σήμερα θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στις πλατείες χωριών και πόλεων τα τρακτέρ των αγροτών του Νομού Καβάλας. Δεύτερη σε όλη την Ελλάδα στην κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτων είναι η Καβάλα. Ως το τέλος του προηγούμενου έτους κατατέθηκαν στην εφορία Καβάλας 2.720.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ τους πρώτους μήνες του 2014 παρουσιάζεται σήμερα σε συνέντευξη τύπου. Το απόγευμα η Πνοή κόβει τη πίτα της ενώ το ΚΠΕ Φιλίππων πραγματοποιεί εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη. Την Κυριακή η πίτα του συλλόγου Αίσωπος. Το Σάββατο πίτα και αγιασμός στους χώρους του Ομίλου Πόντιων Χορευτών. Ενημερωτική εξόρμηση έκαναν χθες στη πλατεία Καπνεργάτη εκπρόσωποι του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

 

Κοπή πίτας το απόγευμα για την ΠΑΕ ΑΟΚ. Ξαναρχίζουν το μεσημέρι οι προπονήσεις για την αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά. Μόνο προπονήσεις για την Ένωση αφού το Σάββατο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης