• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΗ 2014

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης στηρίζει ανεπιφύλακτα το πλωτό LNG που προτείνει για τον κόλπο της Καβάλας η ΔΕΠΑ όπως επίσης τον αγωγό ΤΑΡ αλλά και δύο ελληνοβουλγαρικούς αγωγούς φυσικού αερίου που όπως φαίνεται και οι δύο αφορούν την περιοχή μας. Αυτό προκύπτει από την ομιλία του Υπουργού σε συνέδριο την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα. Δύο τροχαία ατυχήματα με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στον δρόμο προς στην Ελευθερούπολη. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε θανάσιμα κι ένας ακόμη σοβαρά. Σπουδαστικές εκλογές σήμερα και στο ΤΕΙ Καβάλας. Πρώτη φορά δεν συμμετέχει η ΠΑΣΠ. Ούτε χθες έμαθαν πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. «Τα διευθυντικά στελέχη ασχολούνται με την υπόθεση της τράπεζας Proton και τον Λαυρεντιάδη» διαπιστώνουν οι συνδικαλιστές. Εκλογές για νέα διοίκηση θα γίνουν το απόγευμα στο ξενοδοχείο Λούσυ για το ίδρυμα Αγία Μαρίνα.

Σίγουρη για την νίκη της στις προσεχείς εκλογές εμφανίστηκε χθες στην προεκλογική της εκδήλωση η Δήμητρα Τσανάκα. Στο Νοσοκομείο από το πρωί ο Χρήστος Τρέλλης. Στο Περιγιάλι περιόδευσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Περιοδεία στην αγορά και στις υπηρεσίες έκανε χθες ο Κωστής Σιμιτσής. Ο Βαγγέλης Παππάς μίλησε στη συνοικία της Χωράφας. Στη λαϊκή αγορά Χρυσούπολης ήταν χθες ο Αρχέλαος Γρανάς. Το ΤΕΙ επισκέφθηκε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Πιερρακάκης ήταν χθες στη πόλη μας. Την Κυριακή επισκέπτεται την Καβάλα η Νατάσα Ράγιου. Το εκλογικό του κέντρο στην Ελευθερούπολη εγκαινίασε χθες βράδυ ο Βασίλης Ξουλόγης.

Ψηφίστηκε χθες βράδυ το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, έληξαν οι κινητοποιήσεις των μικροπωλητών. Με παρέμβαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου πληρώνονται χρήματα επιδότησης οι νέοι αγρότες του Νομού Καβάλας. Δεν υπάρχουν νέα για την άφιξη στη περιοχή του αμφίδρομου φέρι μποτ «Στέλιος Φιλιάγκος». Αναβλήθηκε για τον Οκτώβρη δίκη ναυτεργατών που ήταν να δικαστεί στο Μονομελές Θάσου.

Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών αλλά και η ομάδα των Παραμυθάδων. Το απόγευμα στο καφέ Σοκολά παρουσιάζεται το βιβλίο της Λένας Βουρτζούμη «Το παρελθόν είναι ανάμνηση». Εγκαινιάστηκε χθες έκθεση ζωγραφικής και χειροποίητου κοσμήματος του συλλόγου Νεάπολις.

Αναρτήσεις ιστοσελίδων των Αθηνών αναφέρουν ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι υπό αμφισβήτηση η άνοδος της ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ. Καμία αντίδραση από την Ένωση. Συνεχίζεται η στασιμότητα στον ΑΟΚ. Ετοιμάζεται ο Ορφέας Ελευθερούπολης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα.

Διαβάστε επίσης