ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ 2014

Ποσό 400 ευρώ πήραν άγνωστοι από κατοικία στην Παναγία της Θάσου χθες το πρωί αφού πρώτα «κατέβασαν» τον γενικό διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος. Η πρωτοφανής υπόθεση που καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές έχει σχέση με 83χρονο άνδρα ο οποίος βγήκε από το σπίτι του να δει τι συμβαίνει, οι δράστες επωφελήθηκαν της απουσίας του κι έφυγαν με παντελόνι μέσα στο οποίο υπήρχαν τα χρήματα! Χωρίς γιατρό είναι από το τέλος Μάη το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει ότι διορίστηκε γιατρός, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται. 63χρονη Γερμανίδα τουρίστρια χάθηκε στο Υψάριο όπου ήταν πεζοπορία με τους φίλους της. Βρέθηκε το πρωί χθες. Επειδή πέρασε μόνη μια νύχτα στο βουνό νοσηλεύεται προληπτικά στο Κ.Υ. Πρίνου. Στην Αθήνα απουσιάζει ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Γιώργος Κουράκος, αποφάσεις για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου του Αγίου Λουκά θα παρθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτοψία στο σχολείο του Φλωρέξ θα κάνουν το πρωί εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας. Εγκρίθηκε χθες στη Βουλή τροπολογία του Γιάννη Πασχαλίδη για την προστασία του δικαιώματος άσκησης του επαγγέλματος του αλιέα.

Αρχές Αυγούστου αναμένονται οι αποφάσεις του Τριμελούς Διοικητικού δικαστηρίου για τις ενστάσεις Ξουλόγη-Αναστασιάδη που συζητήθηκαν χθες. Τους δύο πρώτους αντιδημάρχους αποφάσισε κι ουσιαστικά ανακοίνωσε η Δήμητρα Τσανάκα, ο Ηλίας Καλανταρίδης για τον πρώην Δήμο Φιλίππων και ο Φίλιππας Φιλιππίδης για την τεχνική υπηρεσία και την πολεοδομία. Παράπονα από τους Δήμους του Νομού για τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας που δεν έλαβαν έχει ο διοικητής της Π.Υ. Γιάννης Βασιλειάδης. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κάνουν το πρωί διαμαρτυρία έξω από την ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα. Στις 10.30 το πρωί συγκέντρωση απεργών δημοσίων υπαλλήλων έξω από το Διοικητήριο. Αύριο θα βρίσκεται στην Καβάλα ο Τέρενς Κουίκ. Μαζί του ο νέος γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας. Την Κυριακή συνεδριάζει στη Νέα Πέραμο η νομαρχιακή επιτροπή ΛΑΟΣ. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Καβάλας.

Συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι στο Δημαρχείο οι συντελεστές της παράστασης «Τρωάδες». Το απόγευμα εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας στη δημοτική καπναποθήκη. Το βράδυ η χορωδία της Στέγης εμφανίζεται στη Μουσθένη, για τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ Πιερίας Κοιλάδας. Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θάνος Τζανετάκης και Φίλιππος Μανωλούδης διακρίθηκαν στο φεστιβάλ κιθάρας Καρδίτσας.

Σήμερα το μεσημέρι κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ με ενδιαφερόμενο επιχειρηματία. «Πιέζουμε για να τελειώνουμε» λέει η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αλέξη Βλάχο και Μωϋσή Τριανταφυλλίδη απέκτησε το Βυζάντιο που έδωσε τον Μανώλη Τσίλογλου στον Πανιώνιο. Έμεινε στη Β’ εθνική η ομάδα πόλο του ΝΟΚ.

Διαβάστε επίσης