ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε τονίζει ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος για έναν άλλο Δήμο Καβάλας. Συχνές είναι οι αναφορές στην επιχειρηματικότητα, στην δημιουργία εσόδων, στην αντιμετώπιση της σπατάλης. Με την πρωτοβουλία του αυτή ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε τέλος στα σενάρια σύμφωνα με τα οποία συζητούσε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλον επικεφαλής συνδυασμού. Προεκλογικό κλίμα και στο ΤΕΕ ΑΜ όπου ο Λάζαρος Βασιλειάδης συζητά με όλους προκειμένου να τεθεί υποψήφιος πρόεδρος μιας μεγάλης και νέας παράταξης των μηχανικών. Οι εκλογές στο ΤΕΕ θα γίνουν στο τέλος Νοέμβρη. Τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στον Ειδικό Ανακριτή που ερευνά την υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Πρόκειται για δύο υπαλλήλους και τον τότε νομαρχιακό σύμβουλο Νίκο Χατζηχρήστου. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Υδροπτέρυγο ζητά να εκτελεί δρομολόγια στην γραμμή Καβάλα-Λιμένας. Το αίτημα που αφορά την περίοδο Νοέμβρης-Δεκέμβρης του 2013, θα εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Παράνομες θεωρούν τις δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα πολυκατοικίας στη γειτονιά τους οι κάτοικοι της Κηπούπολης. Νέα διαμαρτυρία έκαναν χθες το απόγευμα.

 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης θα καλέσει τα μέλη του συλλόγου να υπογράψουν το εξώδικο που ετοιμάζεται σχετικά με τις πιέσεις που ασκεί σε όσους δεν πληρώνουν τις εισφορές τους ο ΟΑΕΕ. Συνεδριάζει το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Στις 10 το πρωί νέα σύσκεψη για το θέμα της καύσης καλαμιών. Χθες ο Άρης Γιαννακίδης συντόνισε τους τοπικούς φορείς εν όψει της σύσκεψης τη Δευτέρα για τον αγωγό ΤΑΡ. Την Παρασκευή 11 Οκτώβρη θα γίνει ρήψη αντιλυσσικών εμβολίων σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις του Νομού Καβάλας. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο για αυτό και όποιος τα βρει μπροστά του καλό είναι να μην τα ακουμπήσει. Η δικηγόρος Μαρίνα Φιλιππίδου είναι η νέα πρόεδρος του νομικού προσώπου στο οποίο εντάσσονται 5 κρατικά ιδρύματα της ΑΜΘ. Μικρή συμμετοχή χθες το απόγευμα στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ. Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το ΚΚΕ Καβάλας εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις για το επεισόδιο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην είσοδο του 5ου Γυμνασίου. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν μέλη της ΚΝΕ- διευθυντής και υποδιευθυντής του σχολείου. Στην τελική ευθεία είναι η διαδικασία για την πρόσληψη παθολογοανατόμου στο Νοσοκομείο. Χθες τον Υπουργό Υγείας συνάντησε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Αύξηση επιβατών 5,5% διαπιστώθηκε για τον μήνα Σεπτέμβρη στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Το μεσημέρι στο Νοσοκομείο εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για την παγκόσμια μέρα ψυχικής υγείας. Το απόγευμα εκλογές στο σωματείο πρατηριούχων υγρών καυσίμων. Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το βιβλίο του Παναγιώτη Προέδρου με τίτλο «Ο ορυκτός πλούτος στη Θάσο».

 

Στις 8 το απόγευμα στη Λέσχη Φιλάθλων παρουσιάζεται η νέα ομάδα της Ένωσης. Τέλος του μήνα αναμένεται στην Καβάλα ο επιθετικός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Ρασίντ. Τέσσερα παιχνίδια για το κύπελλο της ΕΠΣΚ θα γίνουν το απόγευμα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης