• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Νέα εποχή στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης όπου πλέον η ΒΦΛ δεν είναι μόνη. Τρεις μονάδες κι 88 εργαζόμενοι δραστηριοποιούνται για λογαριασμό νέας εταιρίας. Οι περισσότεροι από αυτούς θα ανήκουν στη ΒΦΛ αλλά «δανείζονται» για 3 μήνες στην νέα εταιρία. Προηγήθηκαν γενική συνέλευση, συνεδρίαση της διοίκησης του σωματείου, διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΒΦΛ. Προειδοποιητική ανακοίνωση για τις προαναφερθείσες αλλαγές από την Ομοσπονδία εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες.

 

Επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ενημέρωσαν χθες τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για τα προβλήματα που ανακύπτουν στους πεζόδρομους με την εφαρμογή του νέου κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων. Σε ποινή φυλάκισης 10 και 18 μηνών καταδικάστηκαν χθες στο Μονομελές ο Θανάσης και ο Στέλιος Φιλιάγκος για τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου της εταιρίας Μητσόπουλου Αυγουστή Παπαγεωργίου. Ο Στέλιος Φιλιάγκος πέταξε τον Αυγουστή Παπαγεωργίου στη θάλασσα, σε πρωτοφανές επεισόδιο που έγινε στο λιμάνι της Κεραμωτής ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Στο κέντρο και την αγορά της Καβάλας κινήθηκαν χθες το πρωί οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Ριβιέρα. Το πρωί το τελευταίο δρομολόγιο για φέτος του Blue Star 1. Το μεσημέρι θα αφιχθεί το πλοίο Νήσος Ρόδος.

 

Με ομιλία της σε 100 περίπου στελέχη και φίλους της ΝΔ στην Καβάλα ολοκλήρωσε χθες βράδυ την επίσκεψη της η Ντόρα Μπακογιάννη. Δρακόντεια τα μέτρα προστασίας, έγιναν τρεις προσαγωγές ατόμων που φάνηκε να την περιμένουν χθες το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο Γαλαξίας. Σήμερα στην Καβάλα ο Παναγιώτης Κουρουπλής. Το πρωί σε συνέντευξη τύπου παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Την Παρασκευή στην Καβάλα ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Περιοδεία στο ΤΕΙ για τον Χρήστο Ποτόλια.

 

Ο Μάκης Παπαδόπουλος οργανώνει στις 7 το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη ημερίδα για το Χωροταξικό. Αύριο το απόγευμα στην αίθουσα «Νικ. Μάρτης» η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνάντηση με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων είχε η Δήμαρχος. Σε υποχρεωτικές εκταφές προχωρά ο Δήμος Καβάλας μετά την 21η Σεπτέμβρη. Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το πρωί στην Εγνατία οδό- στο ύψος της Νέας Ηρακλείτσας- οδηγός δικύκλου 35 ετών. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Μέσα στο κτίριο του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η μουσική εκδήλωση του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σήμερα στο δημοτικό ωδείο μια μουσική παράσταση χωρίς όργανα. Εγκαινιάστηκε χθες έκθεση του Συλλόγου Μικρασιατών στη Δ. Καπναποθήκη. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα οι κατατακτήριες εξετάσεις του Μουσικού σχολείου. Η ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες από την Συρία που συγκεντρώθηκε στο Αμφιθέατρο θα αποσταλεί την Πέμπτη στη Μυτιλήνη.

 

Στις προπονήσεις της Ένωσης εντάχθηκε ο Τζόουνς, ερωτηματικό οι διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο σέντερ Σάϊκς. Ούτε χθες καταρτίστηκαν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής. Εγγραφές νέων μελών στον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης