ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Τα θέματα των έργων της ΔΕΥΑΚ που από το ΕΣΠΑ μεταφέρονται στη νέα προγραμματική περίοδο κι η επικείμενη δικαίωση του Δήμου Καβάλας στο ζήτημα του Εσκί Καπού απασχόλησαν χθες βράδυ τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σήμερα στην έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ η Δήμαρχος, αύριο μαζί με όλους τους Δημάρχους της ΑΜΘ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Επαναλειτουργεί η δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός, προβληματισμός για την δωρεά Γιώργου Αστεριάδη.

Ζωηρεύει η προετοιμασία της απεργίας μεθαύριο Πέμπτη στην πόλη μας. Συμμετοχή και στις δύο απεργιακές συγκεντρώσεις δήλωσαν οι συνταξιούχοι. Και τρακτέρ στην συγκέντρωση της πλατείας Καπνεργάτη. Αποχή την Πέμπτη των δικηγόρων. Στην πλατεία Ελευθερίας οι εμποροϋπάλληλοι. Το απόγευμα σύσκεψη για την απεργία συνδικαλιστών δημοσίων υπαλλήλων. Εκτονώθηκε η κατάσταση στα Πετρέλαια μετά από παρέμβαση του Στάθη Τοπούζογλου. Η στάση εργασίας έγινε γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Σπουδαστές του ΤΕΙ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης. Δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ, κανονικά πληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι «εργολαβικοί» και οι εργαζόμενοι της Ελαγρολιπ. Οι δημοτικές παρατάξεις του Άρη Βέρρου και του Περικλή Αμπεριάδη εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση κατά της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων. Με συμμετοχή και εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας συνεδρίασε την Κυριακή η γραμματεία της Συμπαράταξης Πολιτών.

Συνέντευξη τύπου σήμερα του διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστου Κοπατσάρη. Συνεργασία με το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ θα έχει ο Δήμος Παγγαίου. Την Πέμπτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Στην Αθήνα βρίσκονται οι βουλευτές του Νομού. Την Πέμπτη πιθανή επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Φώτης Καραλίδης επισκέφθηκε τον Δήμο Νέστου. Στο πανελλήνιο συνέδριο μελισσοκόμων που έγινε στην Αλεξανδρούπολη συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. 19χρονος και 16χρονη συνελήφθησαν την Κυριακή στην Καβάλα για διάρρηξη οικίας. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου παρουσιάστηκε η οικονομική κατάσταση του Δήμου, πρώτη φορά υπάρχει αποθεματικό.

Άρχισε στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου διαγωνισμός ωδικών πτηνών. Τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει σχετική έκθεση. Δεύτερη παράσταση σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» του έργου «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» με την Ελένη Ουζουνίδου. Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου το Σάββατο στο Κοινωνικό Φαρμακείο Ιατρείο.

«Πιστεύουμε στην ομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα» δήλωσε χθες ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Θα προλάβει το ματς με την Κοζάνη ο Πτηνόπουλος. Τραυματίας στο Βυζάντιο ο Μπαρέτας. Άρχισε χθες η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς του Σαββάτου με το Ρέθυμνο.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης