ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Τις διεκδικήσεις του Δήμου Καβάλας από τη νέα Κυβέρνηση συζήτησαν κι ιεράρχησαν χθες η διοίκηση του Δήμου Καβάλας μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά την ώρα που η κ. Τσανάκα είναι απαισιόδοξη για το σχέδιο Περιγιαλίου. Όπως είπε η Δήμαρχος πρόταση ενοικίασης του παλαιού νοσοκομείου έκανε η σχολή πιλότων Egnatia Aviation. Από την Καβάλα θα περάσει και ο ρώσικος αγωγός φυσικού αερίου, τόνισε ο Βαγγέλης Παππάς. Διαδικασίες «φαστ τρακ» για τα θέματα του Δήμου ζήτησε ο Μάκης Παπαδόπουλος, συντονισμό των 4 βουλευτών ο Κωστής Σιμιτσής. Κάρτα πολλαπλών διαδρομών ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Αστικό ΚΤΕΛ. Ετοιμάζει επίσης νέο πρόγραμμα τηλεματικής και συγχώνευση δρομολογίων. Για την Παρασκευή ετοιμάζεται η σύσκεψη Μαρκόπουλου περί των θεμάτων της ΒΦΛ. Καμία εξέλιξη χθες με τους «εργολαβικούς» εργαζόμενους. Ερώτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών για τον αντικαταστάτη του Τέρενς Κουίκ στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατέθεσε ο Κώστας Αντωνιάδης. Υποψήφιοι νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι ο κ. Ουζουνίδης από τον Έβρο και η Στέλλα Γκανιάτσου από την Καβάλα.

Πραγματοποιείται το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για το αεροπορικό σόου του Ιουνίου. Κορμός δέντρου μήκους 15 μέτρων βρέθηκε στη θάλασσα, ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Καβάλας κι ως ιδιαίτερα επικίνδυνος απομακρύνθηκε. Το μεσημέρι η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας συναντά τους ειδικευόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου. Κρύο σήμερα στον Νομό Καβάλας με ελάχιστα προβλήματα από την χθεσινή περιορισμένη χιονόπτωση. Το Επιμελητήριο Καβάλας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην έκθεση Dedrop. Σειρά επαφών στο Λονδίνο είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Το Ποτάμι Γιάννης Εριφυλλίδης. Κατατέθηκε χθες η προσφυγή 335 επαγγελματιών στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για την θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας τους από τον ΟΑΕΕ. 65 υποθέσεις απασχόλησαν χθες το Μονομελές Καβάλας. Εξ αυτού του λόγου ο κόσμος στο δικαστήριο ήταν πολύς.

 

Το απόγευμα στη πλατεία Καπνεργάτη ανταλλακτικό παζάρι στο πλαίσιο του προγράμματος Στηρίζω. Χθες η Πνοή έκανε γενική συνέλευση κι έκοψε την πίτα της. Την Παρασκευή το βράδυ ο χορός των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Αναβλήθηκαν χθες λόγω κακοκαιρίας οι πρακτικές εξετάσεις υποψήφιων οδηγών δικύκλων.

 

Με αισιοδοξία προετοιμάζεται ο ΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τα Γιαννιτσά. Το Σάββατο η Ένωση υποδέχεται τον ΟΦΗ. Διαμαρτύρεται το Βυζάντιο για την διαιτησία στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Θύελλα Φιλώτα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης