ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Παραμένει στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, σήμερα πιθανόν μαζί με τον Γιάννη Πασχαλίδη θα λάβουν μέρος σε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με θέμα τον προϋπολογισμό του Δήμου Θάσου για το 2014. Χθες οι δύο άνδρες ασχολήθηκαν με το ίδιο θέμα σε πολιτικό επίπεδο. Επιπλέον έκτακτοι καθηγητές έρχονται στο ΤΕΙ Καβάλας αλλά και στα υπόλοιπα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Σε διαφορετική περίπτωση το ΤΕΙ Καβάλας είναι έτοιμο να αρχίσει κινητοποιήσεις. Ελέγχους και στα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν στο λιμάνι της Καβάλας θα κάνει η Δ. Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Άμεσες ενέργειες στα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων ζητούν οι αγρότες της περιοχής. Χθες ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο το απόγευμα σύσκεψη στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά. Ποσό άνω των 200.000 ευρώ οφείλονται στους 10 απολυμένους δημοσιογράφους της Έβδομης, υποστήριξαν χθες εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΜΘ που έδωσαν συνέντευξη τύπου στην Καβάλα. Ενημερωτικό σεμινάριο σε θέματα φορολογίας το απόγευμα στο ΤΕΕ. «Δεν έχω πολιτική σχέση με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη» δήλωσε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρής Γκόνης.

 

Έτοιμη να ανακοινώσει 80 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους είναι η Δήμητρα Τσανάκα. Χθες επισκέφθηκε το Επιμελητήριο όπου εκτός των Τσατσούλη- Δέμπα συνάντησε και τους Νίκο Παναγιωτόπουλο, Ντίνο Κλειτσιώτη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας προτείνουν ψήφο κατά συνείδηση σε αντι μνημονιακό υποψήφιο όσον αφορά τις εκλογές στον Δήμο Παγγαίου. Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΚ. Ζητούσαν να μην μειωθούν κι άλλο οι μισθοί τους. Σήμερα γενική συνέλευση του σωματείου. Συνεχίζεται η απεργία των φαρμακοποιών. Αύριο η απεργία των δημοσίων υπαλλήλων. Έντονες είναι οι φήμες ότι ο ΟΑΕΔ ετοιμάζεται να πληρώσει την επιδότηση εργασίας για το β’ 6μηνο του 2010. Την Παρασκευή το πρωί συζητείται στη Βουλή ερώτηση για τον συμψηφισμό χρεών του Γιώργου Καλαντζή. Στις τουριστικές εκθέσεις της Μόσχας και του Βουκουρεστίου θα λάβουν μέρος ο Δήμος Καβάλας και η Περιφέρεια. Σύσκεψη υπό τον Άρη Γιαννακίδη για την αξιοποίηση του Παγγαίου ετοιμάζει ο Γιώργος Γερομάρκος.

 

Αντίθετη στους κοινωνικούς συνεταιρισμούς είναι η παράταξη του Άρη Βέρρου. Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Παναγία, στην οδό Μεχμέτ Αλή, λόγω δημοτικών έργων. Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει τον 2ο αγώνα δρόμου περιαστικού δάσους Καβάλας που θα γίνει την Κυριακή το πρωί. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 250. Εκπροσώπους της Ιχθυόσκαλας συναντά το απόγευμα η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη που θα είναι στην Καβάλα ως την Πέμπτη.

 

Η διοίκηση Τσάκα προσπαθεί να κρατήσει τον ΑΟΚ στη Β’ Εθνική μέσω αναδιάρθρωσης αλλά αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο. Ο Ντίνος Κανάκης είναι και πάλι πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Θέση αντιπροέδρου για τον Ξενοφώντα Κροκίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης