• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Κινητικότητα διαπιστώθηκε χθες στην περιοχή της Αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα, την οποία επισκέφθηκαν και περιηγήθηκαν άνδρες αγνώστων στοιχείων. Είχαν στα χέρια τους χάρτες, προκαλώντας την απορία των κατοίκων της περιοχής. Αρμόδιο για την ιδιωτικοποίηση της Αλάνας είναι το ΤΑΙΠΕΔ, η διαδικασία του οποίου επίσημα σταμάτησε στο τέλος Μαρτίου. Το όνομα του Νικόλαου Μάρτη δόθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου. Στην εκδήλωση παρέστη ο γιος του πρώην Υπουργού και ιστορικού, Κώστας Μάρτης. Την Καβάλα θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο ο Αρτέμης Σώρρας. Κατά πάσα πιθανότητα θα μιλήσει σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη το απόγευμα της Κυριακής. Λόγω κατάληψης δεν λειτούργησε χθες το 6ο Λύκειο. Ξαναρχίζουν από σήμερα τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Θα τα εκτελεί το πλοίο Θάσος 6. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, η οποία δεν συνεδρίασε χθες. Έληξε χθες η προθεσμία για την λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης αγοράς στην πλατεία από τοπικούς συλλόγους. Υπήρξε ενδιαφέρον και κατάθεση αιτήσεων.

Συνάντηση με τον Πάπα στον οποίο παρέδωσε βιβλίο του με θέμα τις σχέσεις της ορθόδοξης εκκλησίας με την καθολική είχε πρόσφατα στο Βατικανό ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες το απόγευμα εκδήλωση του Δήμου Καβάλας με θέμα τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα. Η ΑΔΕΔΥ Καβάλας οργανώνει και τη φετινή εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τη Δευτέρα το απόγευμα στη πλατεία Καπνεργάτη. Ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας ενημέρωσε αγρότες από το Ζυγό και το Κρυονέρι για τον ΤΑΡ. Η συνάντηση έγινε την Κυριακή το απόγευμα. Διαρρήξεις σημειώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο Ελαιοχώρι και τη Νέα Πέραμο. Άρχισε χθες η υλοποίηση προγράμματος εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας με από αέρα ρίψη εμβολίων. Το πρόγραμμα υλοποιείται και στο Ν. Καβάλας. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας ο Ιατρικός Σύλλογος φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του κείμενο που αφορά τις κυριότερες ζωονόσους. Το κείμενο έχει σχέση με την αύξηση των αδέσποτων ζώων στην Καβάλα.

Λόγω έργων στα Τέμπη σήμερα και αύριο δεν θα γίνουν τα πρωινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από την Καβάλα στην Αθήνα. Αύριο το απόγευμα η Θασιακή Ένωση παρουσιάζει σε εκδήλωση το νέο βιβλίο του Κων/νου Θεοφανέλη. Αναβλήθηκε για τις αρχές Δεκέμβρη η προγραμματισμένη για χθες γενική συνέλευση της Καβάλα Όιλ.

Ο Άρης Ακροποτάμου έδειξε μεγαλύτερο σεβασμό απ’ ότι έπρεπε στον Άρη Θεσσαλονίκης κι ηττήθηκε χθες στην Ελευθερούπολη με σκορ 2-0. Αθωώθηκε στο Μονομελές Καβάλας ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ Χρήστος Ρέμμος για χρέη προς το ΙΚΑ. Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης