ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΗ 2014

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Δράμα η πρώτη από τις δύο έκτακτες συνελεύσεις των μηχανικών που οργανώνει το ΤΕΕ ΑΜ. Προτείνεται αναστολή πληρωμών των ασφαλιστικών εισφορών ως το τέλος του Καλοκαιριού αλλά και κατάληψη των γραφείων του ΤΣΜΕΔΕ. Αύριο γενική συνέλευση των μηχανικών της Καβάλας στη Δ. Βιβλιοθήκη. «Το ΤΣΜΕΔΕ θα ενωθεί με το ΤΕΒΕ» γράφει σε άρθρο του μηχανικός- μέλος της διοίκησης του ασφαλιστικού ταμείου. Πρόταση για την εκμετάλλευση πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Μαυροβούνιο καταθέτει εντός των ημερών η Ενεργειακή Αιγαίου. Ούτε χθες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Όλα τα εργασιακά θέματα απασχόλησαν τη συνάντηση της διοίκησης του σωματείου με τον Τάσο Μπουρμπούλια. Προσωρινά μειώνονται τόσο τις καθημερινές όσο και τις Κυριακές τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου.

Στην Καβάλα ήταν χθες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παναγιώτης Σγουρίδης και Γρηγόρης Τάσιος. Το βράδυ στο Εμπορικό Κέντρο ομιλία του Μάκη Παπαδόπουλου που χθες επισκέφθηκε το Καρνάγιο. Στα ορεινά χωριά του Δήμου Καβάλας και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ ήταν χθες ο Βαγγέλης Παππάς. Το πρόγραμμα του παρουσίασε ο Κωστής Σιμιτσής. Στη Θάσο περιόδευσε χθες ο Τέρενς Κουίκ. Ερωτήματα σχετικά με την ανακύκλωση και το περιεχόμενο των μπλε κάδων καταθέτει προς τον Δήμαρχο ο Χρήστος Ποτόλιας.

Αυξάνεται συνεχώς η κίνηση στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αγία Πετρούπολη. 187 μονάδες αίματος συγκέντρωσε με την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία του ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας. Από αύριο γίνεται διπλής κατεύθυνσης ο δρόμος από και προς το Νοσοκομείο. Την Πέμπτη το απόγευμα θα βρίσκεται στην Καβάλα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος. Μαθητές από διάφορα σχολεία της πόλης έκαναν χθες εθελοντικό καθαρισμό της ακτής του Περιγιαλίου. Η Μαρία Κουσίδου είναι η νέα πρόεδρος του σωματείου Εμποροραπτών.

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Γάλλοι δημοσιογράφοι πρόκειται να επισκεφθούν τον Νομό Καβάλας το προσεχές διάστημα. Η 11χρονη μαθήτρια του δημοτικού ωδείου Χαρά Τσιπιζίδου πήρε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό. Εκδήλωση για τη νοσηλευτική έγινε χθες στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Αναβλήθηκε για τον Νοέμβρη δίκη που επρόκειτο να γίνει χθες στο Μονομελές κι αφορούσε χρέη της ΠΑΕ ΑΟΚ στο ΙΚΑ. Παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ, δήλωσε για την Ένωση ο προπονητής της Γιάννης Τζήμας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης