• 25 Απριλίου 2024,

Ο απολογισμός του Γιάννη Τζήμα: « Η Ενωση έπαιξε εκπληκτικό Μπάσκετ» – ΑΟΚ: Αναβολή για τον Νοέμβριο το δικαστήριο

 Ο απολογισμός του Γιάννη Τζήμα: « Η Ενωση έπαιξε εκπληκτικό Μπάσκετ» – ΑΟΚ: Αναβολή για τον Νοέμβριο το δικαστήριο

Ο απολογισμός του Γιάννη Τζήμα: « Η Ενωση έπαιξε εκπληκτικό Μπάσκετ»

Ο Θεσσαλός τεχνικός της Ενωσης, Γιάννης Τζήμας, μιλώντας στα ΜΜΕ στο τέλος του αγώνα με τον Φιλαθλητικό, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς ενώ τόνισε ότι η Ενωση έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ.
Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κώστα Παπακωνσταντίνου για τη συνεργασία που είχαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Μιλήστε μας αρχικά για το παιχνίδι με το Φιλαθλητικό;
Απάντηση: Συγχαρητήρια στο Φιλαθλητικό, του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια. Ο αθλητισμός είναι σκληρός. Σκληρός για μας την προηγούμενη αγωνιστική, σκληρός τώρα για τον Φιλαθλητικό, αλλά έτσι ανδρώνεσαι και έτσι γίνεσαι καλύτερος. Η Ενωση είναι μια μεγάλη ομάδα, που ανδρώνεται και γίνεται καλύτερη.
Είχαμε υποχρέωση ιερή να παλέψει για τον ευατό της, για την υστεροφημία της, γιατί έτσι κερδίζεις πόντους. Είδατε μια κατάθεση ψυχής από παιδιά κουρασμένα, πονεμένα, τραυματισμένα, στεναχωρημένα να παλεύουν και να τρώνε 14 πόντους στο β` μέρος.
Ήθελαν όλοι να κερδίσουν και να τελειώσουν με ψηλά το κεφάλι.
Ερώτηση: Τώρα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς.
Απάντηση: Είμαι περήφανος για τον τρόπο που λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάναμε. Όλη τη χρονιά προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να συμμαζέψουμε την ομάδα μας. Τώρα μπορώ να μιλήσω πιο χαλαρά.
Η ομάδα μου εκπληκτικό μπάσκετ, που αναγνωρίστηκε απ` όλους τους αντιπάλους. Ακόμη από ΑΕΚ και Κόροιβο, το καλύτερο μπάσκετ της κατηγορίας. Εκπληκτικό με αρχές, με ρόλους από την πρώτη μέρα που ήρθα, ένα απίστευτο πράγμα, μέσα σε 3 μέρες, είχαμε βρει ρυθμό και ρόλους.
Δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα, στους αντιπάλους και στους διαιτητές. Καμία ομάδα δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα εναντίον μας. Όλα τα ματς ήταν δύσκολα με πάθος μέσα στο γήπεδο.
Με διάθεση, με βοήθεια, με μικρούς και μεγάλους. Με έναν αγώνα από την 4η αγωνιστική και για 22 ματς, να κερδίζεις, να κερδίζεις και να κυνηγάς.
Μετράει το σύνολο και όχι μια μέρα. Η ομάδα μου πραγματικά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει σε όλους τους αγώνες που έδωσε. Κέρδισε για αυτό μια πανελλήνια καταξίωση. Κέρδισε κάθε μέρα το κάτι παραπάνω και για αυτό είδατε την αναγνώριση του κόσμου.
Η Τρίτη θέση μπορεί να οδηγήσεις σε μεγάλες εξελίξεις. Ακόμη να βρεθούμε και φέτος στην Α1. Πραγματικά νομίζω ότι τις αξίζει. Είδατε ένα μεγαλείο και αξίζει να προσπαθήσει και του χρόνου, αν είναι στην Α2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παπακωνσταντίνου. Κύριος, σεβαστός σε όλα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, γιατί είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος.
Πρέπει να τον στηρίξει όλη η πόλη. Πραγματικά δε βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους, στο χώρο τον μπάσκετ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και στον κ. Νίκου που παρέλαβα μια καλή ομάδα, άσχετα αν είχαμε 3 ήττες. Δεν έχει καμία σχέση. Κερδίσαμε από αυτή τη συνεργασία, είναι παιδιά της Καβάλας, όλοι τους. Το να κερδίσεις είτε άρρωστος, είτε τραυματίας, θέλει τρομερή διαχείριση και κατάθεση ψυχής. Νομίζω ότι αυτό που έκαναν οι παίκτες μου, είναι πάνω από τα δεδομένα. Δεν έχει ξαναγίνει στην καριέρα μου.
Δεν έχει ξαναγίνει να παίζεις τραυματίας για ένα ολόκληρο γύρο. Δεν γίνεται να ζαλίζεται κάποιος, για να παραμένει αξιοπρεπής. Δεν γίνεται με βγαλμένο ώμο, ο Μαρμαρινός, να θέλει να παίξει.
Τα παιδιά αυτά έκαναν απίστευτα πράγματα και παίξανε καλό μπάσκετ. Τους ευχαριστώ και ήταν τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους. Τους εύχομαι ότι καλύτερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για την αγκαλιά που μας έκανε. Φεύγουμε με μια μικρή αίσθηση στεναχώριας, αφού θα μπορούσαμε να τους δώσουμε μεγαλύτερη χαρά.
Ηταν μια σημαντική χρονιά για μένα. Η πιο πετυχημένη σε αριθμούς αλλά χωρίς άνοδο, όπως ήταν οι υπόλοιπες.
Δεν πειράζει, για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Πραγματικά εύχομαι σε αυτή την ομάδα, να έχει τη συνέχεια που τις αρμόζει. Πρέπει να είναι όλοι μαζί ενωμένοι. Είναι τιμή για μένα που εργάστηκα στην Καβάλα, σε αυτό εδώ το γήπεδο. Είναι σπουδαίο που έκανα πολλούς φίλους.
Ερώτηση: Είναι θετικός ο Γιάννης Τζήμας να μείνει στην Ενωση;
Απάντηση: Η παραμονή μου είναι καθαρά, θέμα του κ. Παπακωνσταντίνου, όπως και των παικτών. Είναι η ομάδα του, την τρέχει, την πληρώνει, πρέπει όλη η πόλη, όλοι οι φορείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι να είναι καλά και να συνεχίσει την προσπάθεια. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει. Πάνω από τα συμβόλαια και τέτοια, έχουμε μάθει στη ζωή μας, να έχουμε αρχές.

ΑΟΚ: Αναβολή για τον Νοέμβριο το δικαστήριο
Χθες το πρωί στο Μονομελές Καβάλας, η υπόθεση που αφορά χρέη της ΠΑΕ προς το ΙΚΑ, πήρε αναβολή για τις 10 Νοεμβρίου, αφού ήταν άρρωστος ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Γραμμένος.
Αυτό επικαλέστηκε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης και η δίκη αναβλήθηκε. Παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Ρέμμος. Κατηγορούμενος είναι επίσης και ο Δημήτρης Ζαμπούκος. Το χρέος βάση του κατηγορητήριου είναι 37.000 ευρώ και αφορά με καταβληθείσες εισφορές από 1-12-2012 έως 31-5-2013.
Χθες το μεσημέρι ο Βλάσης Τσάκας έδωσε εξηγήσεις το θέμα που προέκυψε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σχετικά με τη σύνθεση του Δ. Σ της ΠΑΕ.
Είπε συγκεκριμένα ότι το Δ. Σ που αναγράφεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, είχε παραιτηθεί, πριν το Ειρηνοδικείο ορίσει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ.
Τ. Π

Διαβάστε επίσης