• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15  ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Ένταση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις απλήρωτες καθαρίστριες, οι οποίες  ζητούν τα χρήματα του Δήμου Καβάλας εισπραχθούν πριν την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Άρης Βέρρος κατήγγειλε τον Δήμο ότι άργησε να προωθήσει τα χρήματα από το ταμείο του στις σχολικές επιτροπές. Απέρριψαν την καταγγελία οι κυρίες Τσανάκα- Φρατζεσκάκη. Όπως είπαν η χρηματοδότηση καθυστέρησε στον επίτροπο για έναν περίπου μήνα. Πριν την συνεδρίαση η κ. Τσανάκα είχε συνάντηση στο γραφείο της με τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων.

 

Ούτε χθες έδωσε σημεία ζωής η 30χρονη νοσηλεύτρια που εξαφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση άφησε σπίτι της το κινητό της τηλέφωνο. Στο εργοστάσιο της ΒΦΛ ήταν χθες ο Διονύσης Μπεχράκης, συνάντησε τη διοίκηση του σωματείου των εργαζόμενων. Χθες βράδυ ήρθε στην Καβάλα η Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη. 3 ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ. Σύσκεψη τοπικών φορέων με θέμα την απλήρωτη επιδότηση εργασίας οργανώνει στις 29 Δεκεμβρίου του Επιμελητήριο. Συμμετέχει στο αεροπορικό σόου, κόβει πίτα στον Γαλαξία στις 10 Γενάρη. Συνεχίζουν να περιμένουν τις αποφάσεις του Υπουργού Υγείας ο διοικητής και η αναπληρώτρια του στο Νοσοκομείο.

 

Συνέντευξη τύπου για τη ΔΕΥΑΚ δίνουν το μεσημέρι Δήμητρα Τσανάκα και Νίκος Ξανθόπουλος. Το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Υπογράφηκε χθες η παραχώρηση και του αεροδρομίου της Καβάλας σε ιδιώτη. Νέο κρούσμα πλαστών δικαιολογητικών σε εργαζόμενο του νομικού προσώπου του Δήμου Καβάλας «Αλληλεγγύη». Διαπιστώθηκε πλαστός βαθμός απολυτηρίου δημοτικού σχολείου. Συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν κοινόχρηστους χώρους στο Παληό. Η Ελληνική Εταιρία Μεταγγισιοθεραπείας θα κάνει την Άνοιξη στην Καβάλα το πανελλήνιο συνέδριο της. Πετυχημένη διαμαρτυρία 300 αγροτών χθες το μεσημέρι στα διόδια της Μουσθένης. Ο αστυνόμος εν αποστρατεία Νίκος Καραγιαννίδης και η ομάδα Βία Stop αναγνωρίστηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλη την Ελλάδα σε θέματα αυτοάμυνας γυναικών.

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ ως το Καλοκαίρι. Η παράσταση «Ισορροπιστής Αεροσκαφών» θα παιχθεί και στην Κύπρο. Εκδήλωση υπέρ της αιμοδοσίας οργανώνει στους πεζόδρομους η ΠΕ Καβάλας. Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ από χθες το απόγευμα στην κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων της πλατείας.

 

Για την Δευτέρα που θα συνεδριάσει εκ νέου άφησε τα κρίσιμα θέματα του ΑΟΚ η διοίκηση της ομάδας. Δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς με την Θύελλα Φιλώτα οι τιμωρημένοι Μαργαρίτης και Λιόλιος. Παρελθόν από το Βυζάντιο ο Σουμουλίδης. Δύο απουσίες για τον Νέστο, στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν υπολογίζονται οι Μιρκτσιάν- Γκατζολάρι.

 

Διαβάστε επίσης