ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Στις 11 σήμερα το πρωί στην Φωληά γίνεται η κηδεία του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή το μεσημέρι, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό ίσως και 80 μέτρων. Οδηγούσε ο 73χρονος άνδρας, το ζευγάρι κινούνταν σε επαρχιακή οδό προς την παραλιακή Εγνατία. Χθες το πρωί το αυτοκίνητο βρέθηκε στον γκρεμό από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού που στο μεταξύ ανησύχησαν επειδή οι δύο άνθρωποι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες. Άγνωστοι έκλεψαν χθες από κατοικία στη Μουσθένη ποσό 17.000 ευρώ. Νωρίτερα οι ίδιοι δράστες είχαν επισκεφθεί τον 80χρονο που διέμενε στο σπίτι, λέγοντας του ότι θέλουν 800 ευρώ για να «σπάσουν» επιταγή του γιού του. Νέα περίπτωση ρευματοκλοπής εντόπισε χθες συνεργείο της ΔΕΗ. Κλήθηκε να αποκαταστήσει βλάβη σε κατάστημα στην Νέα Καρβάλη. Τότε διαπίστωσε ότι υπήρχε παρέμβαση στον μετρητή για να καταγράφει μειωμένη κατανάλωση ρεύματος. Η ζημιά της ΔΕΗ υπολογίζεται σε ποσό μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ. Διενεργείται προανάκριση. Η «αλυσίδα» καταστημάτων Public είναι κοντά στο να νοικιάσει το κατάστημα του Επιμελητηρίου στο κέντρο της πόλης. Προσέφερε ενοίκιο 5.700 ευρώ. Τελική απόφαση θα λάβει εντός των ημερών η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου.

 

Αισιόδοξος ότι το 12% θα επανέλθει σύντομα στην Καβάλα και την Δράμα δήλωσε χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής. Το μεσημέρι γενική συνέλευση στο ΤΕΙ, σε αυτήν θα αποφασιστεί το μέλλον της κατάληψης. Από τις 9 το πρωί γενική συνέλευση των καθηγητών της ΕΛΜΕ Καβάλας. Η συνέλευση θα γίνει στο 6ο Λύκειο. Δεν λειτουργούν σήμερα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού. Το απόγευμα γενική συνέλευση δασκάλων και νηπιαγωγών στη Θάσο. Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά με θέμα τα δρομολόγια των φέρι μποτ προς τη Θάσο έστειλε χθες η Θασιακή Ένωση. Ούτε χθες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες Καβάλας στο συνέδριο του κόμματος, στο τέλος του μήνα. Πληρώνονται από σήμερα τα επιδόματα πρόνοιας του Δήμου Καβάλας. Συναντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας, στον ΕΟΠΥΥ και στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληράκης μιλά το απόγευμα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας για τις ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου. Στις 9 το βράδυ ρεσιτάλ πιάνου στο Όσκαρ από το Δημοτικό Ωδείο, με την Λιθουανή Μαρτίνα Γιατκαουσκάϊτε. Το μεσημέρι εκπρόσωποι των ΑΧΕΠΑΝΣ παραδίδουν στον Δήμο Καβάλας τρόφιμα 1 τόνου για το κοινωνικό παντοπωλείο. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν τριήμερες αντιφασιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Καβάλα. Θα υποστηριχθούν από τον Δήμο, προτείνονται από την Συμπαράταξη Πολιτών. Το Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου δεν θα παρουσιάσει φέτος το Καλοκαίρι εκδηλώσεις στο αρχαίο θέατρο του νησιού επειδή σε αυτό εξελίσσονται έργα αναστήλωσης.

 

Ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στη Δράμα χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Τριποτσέρη. Διοικητικά υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τους Κύπριους όσο και από άλλον επενδυτή. Κανονικά γυμνάζεται ο Μιλόσεβιτς που το Σάββατο θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ένωσης να επικρατήσει του Κολοσσού Ρόδου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης