• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Παράταση μέχρι το τέλος του μηνός δίνει ο Δήμος Καβάλας στη προθεσμία για τη παραλαβή δηλώσεων δημοτών που θα επωφεληθούν μείωση δημοτικών τελών έως και 50%. Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη λόγω του μικρού ενδιαφέροντος που υπήρξε ως την περασμένη Παρασκευή που έληξε η αρχική προθεσμία. Εξετάζεται το ενδεχόμενο της μείωσης των δημοτικών τελών να μπορούν να επωφεληθούν και οι οικογένειες των πολυτέκνων. Πρόταση στον εργολάβο που τους απασχολεί για μικρή μείωση των αποδοχών τους κατέθεσαν χθες οι συμβασιούχοι της ΒΦΛ. Απάντηση θα λάβουν σήμερα. Αύριο το μεσημέρι η σύσκεψη για το αεροπορικό σόου του Ιουνίου. Συνεδριάζει σήμερα η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προκειμένου να ορίσει ημερομηνίες συνελεύσεων των οργανώσεων. Δίκυκλο που οδηγούσε 30χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά χθες το απόγευμα στην οδό Τενέδου 85χρονο πεζό. Καλά στην υγεία της είναι 15χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε από επιβατικό αυτοκίνητο χθες το πρωί στην είσοδο του Αμυγδαλεώνα. Προληπτικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, υπεβλήθη σε εξετάσεις και μετά αποχώρησε για το σπίτι της. Η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα βοηθήσει το Νοσοκομείο να αυξήσει τις θέσεις στάθμευσης μιας κι οι υφιστάμενες δεν επαρκούν. Θα χρησιμοποιηθεί όμορο οικόπεδο που ανήκει στο Νοσοκομείο.

 

Συνεδριάζει εκτάκτως το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Γενική συνέλευση έκαναν την Κυριακή τα μέλη του σωματείου επιπλοξυλουργών Καβάλας. Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες το μεσημέρι οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το Σάββατο συνάντησαν τους εκπροσώπους του συλλόγου ΑμΕΑ. Επιμένουν να ψαρεύουν στο λιμάνι της Κεραμωτής κάτοικοι της περιοχής, προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού τους κόβει τις πετονιές και πετά στη θάλασσα τα ψάρια που έπιασαν. Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Καβάλας «κουρεύτηκε» πλήρως χρέος 300.000 ευρώ σε τράπεζες που είχε ιδιώτης, τα εισοδήματα του οποίου μειώθηκαν λόγω της κρίσης. Στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συζητηθεί το πρόβλημα των ζημιών στις ελιές της Θάσου με πρωτοβουλία του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Τρέλλη.

 

Αρχίζουν το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» οι παραστάσεις του έργου «Σκηνές από έναν γάμο» με τον Δάνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή. Προετοιμάζεται ο Δήμος Καβάλας για την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στις Κρηνίδες. Η Καβάλα συμμετέχει σε πανελλαδική εξόρμηση καθαρισμού των ακτών στις 26 Απριλίου. Μεγαλύτερη υποστήριξη από την Π.Ε. Καβάλας και τον Δήμο ζητά για την επόμενη Αλφαβητοπαρέλαση ο Απόστολος Μουμτζάκης.

 

Ομάδα του ΑΟΚ αγωνίστηκε χθες το μεσημέρι σε φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Κρηνίδων. Αποτέλεσμα 0-0. Ο ΣΦΑΟΚ οργανώνει εκδρομή στην Αρναία για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για τον αυριανό τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νέστο.

Διαβάστε επίσης