• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΗ 2013

Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου μαζί με τον Δήμαρχο παρακολούθησαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη την συναυλία συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ. Εκεί ήταν επίσης αρκετός κόσμος που με την παρουσία του δήλωσε αντίθετος στην κατάργηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ Καβάλας λειτουργεί κανονικά παρά το ότι του «έκοψαν» το τηλέφωνο! Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου άρχισε στις 9.30 χθες το βράδυ.

35χρονη γυναίκα κάτοικος Καβάλας δέχθηκε επίθεση χθες το πρωί στη Καλαμίτσα, έξω από το σούπερ μάρκετ στο οποίο ψώνιζε. Ο δράστης 19 ετών από το Δροσερό Ξάνθης την έριξε στο έδαφος αλλά δεν κατάφερε να της πάρει την τσάντα. Με τα στοιχεία που είχε στη διάθεση της η Αστυνομία τον συνέλαβε λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Κανονικά λειτουργεί σήμερα η εφορία Καβάλας που χθες ήταν κλειστή. Κανονικά λειτουργεί και η Δ.Ο.Υ. Θάσου. Στην πόλη μας θα διανυκτερεύσει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Θα έρθει το απόγευμα για να μιλήσει σε εκδήλωση στην πλατεία Καπνεργάτη, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την καταπολέμηση της ανεργίας. Θέματα έργων στο κεντρικό λιμάνι απασχόλησαν χθες τους Χρήστο Ηλιάδη-Αρχέλαο Γρανά που συναντήθηκαν στο Διοικητήριο. Νωρίτερα χθες ο κ. Γρανάς έμαθε ότι το ελεγκτικό συνέδριο ενέκρινε την σύμβαση του έργου καταπολέμησης των κουνουπιών σε όλη τη Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Λόγω του συνεδρίου του κόμματος «παγώνουν» προσωρινά οι διαδικασίες στη ΝΟΔΕ για τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας. Συνεχίζουν να ενδιαφέρονται Ντίνος Κλειτσιώτης, Κώστας Αντωνιάδης. Εξ αιτίας των γεγονότων στην ΕΡΤ απέσυρε την υποψηφιότητα του για σύνεδρος ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μένανδρος Μαρινάκης. Αποχωρεί από την Δημοκρατική Αριστερά ο Δημήτρης Ντουμπουρίδης. 76χρονη αλλοδαπή πνίγηκε την Κυριακή σε ακτή των Λιμεναρίων στη Θάσο. Ασθενοφόρα από την Καβάλα και τις Σέρρες θα καλύψουν την περιοχή της Τούζλας σε καθημερινή βάση. Τα ασθενοφόρα θα βρίσκονται στο δημοτικό κάμπινγκ της περιοχής τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η οργάνωση Θάσου του ΚΚΕ καταγγέλλει τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ποταμιάς ότι ελάμβανε αποφάσεις χωρίς το συμβούλιο να συνεδριάζει. Συνεδριάζει την Πέμπτη το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Εθελοντές καθάρισαν την Κυριακή την ακτή Γλάστρες στο Παληό. Το Καβαλιώτικο ροκ συγκρότημα Cameres παρουσιάζει την πρώτη του επίσημη δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Θα είμαι εκεί». Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το αεροπορικό σόου που θα γίνει στην Καβάλα στο τέλος της εβδομάδας. Χθες το απόγευμα το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας πραγματοποίησε εκδήλωση για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Καβάλας.

 

Κερδίζει συνεχώς έδαφος το σενάριο παραμονής στην ΠΑΕ ΑΟΚ του γιατρού Γιώργου Τσοκτουρίδη. Εντός της εβδομάδας γενική συνέλευση στο Νέστο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Φιν Μάστερ που θα γίνει στην Καβάλα τον Μάη του 2015 παρουσίασαν χθες οι εκπρόσωποι του ΝΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης