• 13 Μαΐου 2024,

Προς το παρόν δεν αλλάζουν πρόεδρος και διοικητικό σχήμα

 Προς το παρόν δεν αλλάζουν πρόεδρος και διοικητικό σχήμα

Όσο περνάνε οι μέρες είναι σχεδόν βέβαιο ότι στον ΑΟΚ δε θ` αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης παραμένει πρόεδρος αλλά και μεγαλομέτοχος. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Απλά οι πάντες περιμένουν το νέο διαχειριστή. Αυτός αναμένεται να αναλάβει δράση από κάποιο σημείο και μετά. Μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα.

Παρά τις αντίθετες δηλώσεις του ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μάλλον δε θα φύγει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ίδιος επιμένει ότι δε θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΑΟΚ, τη νέα περίοδο.

Παραμένει όμως στη θέση του για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ο ένας ότι ο ΑΟΚ θέλει να μη συναντήσει προβλήματα, όσον αφορά την αδειοδότηση από τη ΕΕΑ. Θέλει να περάσει ο φάκελος με την ίδια μετοχική σύνθεση και το ίδιο διοικητικό σχήμα. Το σίγουρο πάντως είναι ο Γιώργος Τσοκτουρίδης δε… πληρώνει μέχρι τις αλλαγές που θα έρθουν.

Αυτό θα το αναλάβει ο νέος διαχειριστής, που ίσως θελήσει σε κάποια στιγμή να γίνει πρόεδρος. Επίσης ανοιχτό παραμένει το θέμα των χρημάτων που έχει να πάρει πίσω, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ.

Οπότε ένας λόγος παραμονής του Γιώργου Τσοκτουρίδη στη θέση του προέδρου είναι και αυτός. Να πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται και μετά να αποχωρήσει από τη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή.

Το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Υπήρχαν κάποιες φήμες για ενδιαφέρον τρίτου προσώπου, προκειμένου να αναμειχθεί στα διοικητικά της ΠΑΕ αλλά μέχρι εκεί. Πιθανόν να έγιναν κάποιες επαφές, όμως δε βγήκε κάτι προς τα έξω.

Αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα προχωρήσουν ορισμένα θέματα, που αφορούν πληρωμές ποδοσφαιριστών και προσωπικού της ΠΑΕ. Αυτό ίσως γίνει μετά το Σαββατοκύριακο.

Οι πάντες πάντως περιμένουν. Κυρίως οι παίκτες που είχαν λάβει την υπόσχεση ότι θα πληρωθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου. Περιμένουν χωρίς κάποιος απ` αυτούς να έχει κάνει προσφυγή.

Βέβαια είναι άγνωστο για το πόσες μέρες ακόμη θα κάνουν υπομονή.

*Μεταγραφικές επαφές

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ ήδη έχουν ξεκινήσει τις πρώτες μεταγραφικές επαφές αλλά είναι φανερό ότι πρέπει να λυθεί άμεσα το οικονομικό πρόβλημα.

Δε μπορεί να προχωρήσει η ομάδα στο σχεδιασμό, χωρίς χρήματα.

Αυτό έχει να κάνει με τις μεταγραφές αλλά και με τους παίκτες που επιθυμεί ο ΑΟΚ να κρατήσει στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

*Δύσκολα να μείνει ο Ουσμάν Μπάρι

Ο Ουσμάν Μπάρι ήταν δανεικός στον ΑΟΚ για 6 μήνες από ομάδα της Εσθονίας. Οι εμφανίσεις του ήταν πολύ καλές προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που ανέβασε τις μετοχές του.

Είναι πάντως πολύ δύσκολο να συνεχίσει στον ΑΟΚ για την επόμενη χρονιά. Δε μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Εσθονία ενώ ο ίδιος δε θα έλεγε όχι σε καμία περίπτωση να παίξει σε Ελληνικό σύλλογο. Δεν αποκλείουμε άλλες ομάδες ίσως και της Σουπερ Λιγκ να ενδιαφερθούν για τον παίκτη από τη Νέα Γουινέα.

Ο ΑΟΚ θα κάνει μια προσπάθεια να τον κρατήσει αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Το δελτίο του είναι αλλού.

*Παίζει το θέμα του προπονητή

Με το προπονητή στον ΑΟΚ δεν είχαμε την παραμικρή εξέλιξη το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρα ότι θα είναι Έλληνας. Επίσης δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση να συνεχίσει ο Γιώργος Μαραντάς. Αν δε συνεχίσει ίσως και πάλι να έχει βασικό ρόλο στο προπονητικό τιμ. Οι εξελίξεις μάλλον για το θέμα του προπονητή θα τρέξουν την επόμενη εβδομάδα.

*Ο Ντιέ έκανε μια κίνηση αλλά…

Ο Σερζ Ντιέ που συνεχίζει στην Ξάνθη, όντως έδειξε ενδιαφέρον πριν από λίγο καιρό να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον όμως δε συνεχίστηκε. Ο Ντιέ είχε κάποιες σκέψεις να συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα αλλά και να αγοράσει ένα μερίδιο των μετοχών. Βάση των εξελίξεων μάλλον όλα αυτά δεν ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

 

Διαβάστε επίσης