ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Υπόσχεση ότι θα στηρίξουν τις προτάσεις της αγοράς, ώστε να αποφασιστεί μια πραγματικά ευνοϊκή ρύθμιση χρεών στο ΤΕΒΕ έδωσαν χθες οι βουλευτές Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης, Κλειτσιώτης. Έλαβαν μέρος σε 3ωρη σύσκεψη που έγινε στην Καβάλα παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καβαθά αλλά και των διοικήσεων των Ομοσπονδιών της ΑΜΘ. «Η πίεση πρέπει να συνεχιστεί καθημερινά» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Καβάλας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Από την πόλη της Καβάλας είναι η καταγωγή του 30χρονου ιερέα της Μητρόπολης Λαγκαδά που συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για απάτες. Προκύπτει ότι πριν ενταχθεί στον κλήρο είχε κατηγορηθεί για παρόμοια υπόθεση στην πόλη μας. Χθες ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 15χρονου ανήλικου που μία ακόμη φορά ενεπλάκη σε περιστατικό κλοπής. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η μητέρα του και η 14χρονη αδελφή του. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Τάσος Κοϊμτζίδης, γενικός γραμματέας ο Θανάσης Πατσάκας, ταμίας ο Βασίλης Αργυρίου. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, στις εφορίες Δράμας- Ξάνθης και Κομοτηνής, στις φυλακές Κομοτηνής και στην διεύθυνση Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης τοποθετούνται οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί της πόλης. Ένας εξ αυτών κινδυνεύει με απόλυση αφού δεν τοποθετήθηκε σε δημόσια υπηρεσία.

 

Την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος «Στηρίζω» ανακοίνωσαν χθες οι τοπικοί φορείς που το υλοποιούν. Εντός της εβδομάδας θα λυθεί θετικά για τον Δήμο Θάσου το πρόβλημα που αφορά τον Προϋπολογισμό του 2014. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης. 155.000 ευρώ κατατίθενται σήμερα σε τραπεζικούς λογαριασμούς αγροτών του Νομού Καβάλας από τον ΕΛΓΑ. Αφορούν αποζημιώσεις ζημιών του 2013. Την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας επισκέφθηκαν χθες υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Λίγο αργότερα χθες το ΚΚΕ Καβάλας κατήγγειλε επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του από αγνώστους το βράδυ της Κυριακής. Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε χθες τα Τενάγη των Φιλίππων. Συνάντηση με τον Δήμαρχο είχε χθες το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι. Ο Άρης Γιαννακίδης ήταν στην Αθήνα όπου συνάντησε τον Υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο Γιώργος Καλαντζής κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού να αποκλείσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της ΑΜΘ από τη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος δίνει σήμερα συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της φιλοξενίας στην Καβάλα του Γάλλου ακτιβιστή Ξαβιέρ Ρενού. Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι δικαιούχοι διατροφικού επιδόματος. Στο Φεστιβάλ Φιλίππων το Καλοκαίρι δύο πρεμιέρες του Εθνικού Θεάτρου.

 

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 έως το τέλος είναι οι καλαθοσφαιριστές της Ένωσης. Την αυριανή συνεδρίαση της ΕΕΑ περιμένει ο ΑΟΚ, οι παίκτες του οποίου χθες είχαν ρεπό. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ο νέος προπονητής του Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης