• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Μετά από παρέμβαση που έκανε την περασμένη Παρασκευή στη ΔΕΗ, η ΠΑΣΕΒΕ απέτρεψε τη διακοπή ρεύματος σε τρία καταστήματα στη δημοτική αγορά. Οι επαγγελματίες των οποίων είχαν απλήρωτους λογαριασμούς έως και 6.000 ευρώ. Συμφωνήθηκε ευνοϊκός διακανονισμός του χρέους ενώ αρχικά η ΔΕΗ ζητούσε άμεση πληρωμή του ¼ του συνολικού χρέους. Ήσυχα ήταν τα πράγματα χθες το απόγευμα στην Καβάλα, στις δύο συγκεντρώσεις και πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αισθητή έκανε τη παρουσία της στο κέντρο της πόλης η Αστυνομία. Διόδια στην Παράκαμψη Καβάλας ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς χθες το Υπουργείο Υποδομών. Δύο έδρες στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Ταξί εξασφαλίζει η παράταξη του Γρηγόρη Αποστολίδη μετά τις εκλογές που έγιναν στην Αθήνα την Κυριακή. Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα χορηγηθεί νέα παράταση έως το τέλος του έτους στον εργολάβο που κατασκευάζει το έργο του δρόμου στο νέο Νοσοκομείο. Ντεντέκτιβ της Σκότλαντ Γιάρντ έρχονται στη Καβάλα την Παρασκευή. Θα ενημερώσουν συναδέλφους τους αστυνομικούς από την ΑΜΘ, θα λάβουν μέρος σε ημερίδα που θα γίνει στο Όσκαρ το Σάββατο το πρωί.

Ρύθμιση ανάσα για πολλές επιχειρήσεις της Καβάλας αποφάσισε η κυβέρνηση σχετικά με το επιτόκιο δανείων που έχουν την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Την ανακοίνωση έκανε χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής. Ο αρχικός μελετητής του έργου των πλωτών εξεδρών στο κεντρικό λιμάνι ενέκρινε τις αλλαγές στο έργο που προκαλούνται από τη μελέτη αγκύρωσης και την εξασφάλιση ρεύματος- νερού- συστήματος πυρασφάλειας.. Οι πλωτές εξέδρες θα έχουν ολοκληρωθεί ως την Άνοιξη του 2015. Σύντομα ξαναρχίζει το έργο θωράκισης κι επέκτασης του προσήνεμου μόλου .Οι απόστρατοι του Λιμενικού Σώματος ζητούν με επιστολή τους ίδρυση και λειτουργία στη Καβάλα κλιμακίου ειδικών αποστολών.  Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος το δρομολόγιο των 9 από Καβάλα για Πρίνο άλλαξε ώρα κι εκτελείται κάθε μέρα 45 λεπτά αργότερα. Οι κτηνοτρόφοι όλης της ΑΜΘ διαμαρτύρονται σήμερα στην Κομοτηνή.

Έκθεση χαρακτικής με έργα που έγιναν στη Σουηδία από τρεις καλλιτέχνες εγκαινιάζεται το απόγευμα στην Δ. Καπναποθήκη. Το Σαββατοκύριακο το 9ο Πολιτιστικό Διήμερο της Θρακικής Εστίας. Λόγω καθαρισμού του αγωγού αποχέτευσης θα είναι κλειστή το πρωί η οδός Κολοκοτρώνη. Την Παρασκευή εκδηλώσεις για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή για την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης.

Οι ομάδες του Νομού μας στη Γ’ Εθνική περιμένουν να μάθουν αν την Κυριακή συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα ή αν τα ματς αναβάλλονται. Εκδρομή στη Χαλάστρα αν γίνει το ματς του ΑΟΚ με τον Καμπανιακό ανακοίνωσε η Λέσχη Φιλάθλων. Με δηλώσεις του στο ράδιο Πρωϊνή ο Γιάννης Τζήμας αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης της Ένωσης το Σάββατο στη Καλαμίτσα με τον Αρκαδικό.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης