ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

«Απλώνεται» με αυξημένη ταχύτητα η νόσος του καταρροϊκού πυρετού στα πρόβατα του Νομού Καβάλας. Έντονες είναι οι φήμες ότι η «έφθασε» και στη Θάσο. Πιο έντονο είναι το πρόβλημα στα ορεινά την ίδια ώρα που οι κτηνοτρόφοι σημειώνουν την έλλειψη μέτρων πρόληψης. Εντός των ημερών η κτηνιατρική υπηρεσία θα πάρει απαντήσεις επί δειγμάτων από 10 διαφορετικές κτηνοτροφικές μονάδες του Νομού. Όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης επισκέφθηκε χθες η νέα δήμαρχος, συνοδευόμενη από τον Γιώργο Φιλόσογλου, τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Γιώργο Κουράκο. Ενέκρινε την λύση μεταφοράς των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Αγίου Λουκά στο Φλωρέξ και στο σχολείο της οδού Αλκίνου. Εντός των ημερών θα δημιουργηθούν οι επιπλέον αίθουσες στο σχολείο του Φλωρέξ, είπε χθες ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης. Με πρόστιμο κινδυνεύει ο αθλητικός σύλλογος Άρης Ζυγού αφού «έφοδος» της εφορίας σε ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα διαπίστωσε φορολογικές παραβάσεις. Μίνι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν αυτή την εβδομάδα. Ίσως αλλάξει ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας.

Το Ράδιο Ταξί Καβάλας εντάχθηκε στο πανελλαδικό νούμερο 18300 που αφορά την συνεργασία Ταξί σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα το πρωί εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου θα επισκεφθούν την Τροχαία και θα ζητήσουν καλύτερη αστυνόμευση στους πεζόδρομους λόγω της εισόδου σε αυτούς αυτοκινήτων και δικύκλων. Η εγκατάσταση και λειτουργία σεισμολογικού σταθμού στην επαρχία Παγγαίου καλύπτει ένα μεγάλο κενό στο σεισμολογικό δίκτυο, είπε χθες ο καθηγητής Κώστας Παπαζάχος. Η Νίκη Ανέστη του συλλόγου Πνοή συμφώνησε για το πρόβλημα που δημιουργεί στο κοινωνικό παντοπωλείο η έλλειψη τροφίμων. Ασκεί κριτική στους τοπικούς φορείς που ενώ συμμετέχουν στο πρόγραμμα Στηρίζω δεν ενδιαφέρονται για τον εφοδιασμό του κοινωνικού παντοπωλείου. Ευθύνες στην Ε.Ε. για τις αλλαγές στην εκπαίδευση επιρρίπτει με άρθρο του στον τοπικό τύπο ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας.

Στις 8 το απόγευμα στην παλιά μουσική βιντεοπροβολή του Γιάννη Καραπιπερίδη. Στον ίδιο χώρο αμέσως μετά εκδήλωση του Νίκου Καραγιαννακίδη. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου της Νένας Μεντή για την παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου». Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Καβάλας «Ο Φλάμπουρας».

Την Δευτέρα θα αρχίσει τελικά η προετοιμασία της Ένωσης. Μετά τον Μαρμαρινό πιθανή είναι η αποχώρηση και του Γιάννη Καραθανάση. Στον ΑΟΚ έφυγε Καραπατσιάς, έμεινε ο Μπαντάνης. Ως αύριο η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

 

 

Διαβάστε επίσης