• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΗ 2013

Σε ειδική εκπαιδευτική διαδικασία θα συμμετάσχουν την Πέμπτη όλοι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Καβάλας. Στόχος της συνάντησης να λειτουργήσουν ταχύτερα οι τοπικές επιτροπές ΚΕΠΑ, επιτροπές για τις οποίες σήμερα υπάρχει περίοδος αναμονής έως και 12 μήνες. Εξ αυτού του λόγου την Πέμπτη στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Καβάλας θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτα και επείγοντα περιστατικά. Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα λειτουργεί η εφορία Θάσου. Αμέσως μετά μετατρέπεται σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων. Φαίνεται από χθες το σημείο που θα καταλήγει το κρηπίδωμα του κεντρικού λιμανιού, αυξημένο κατά 80 μέτρα. Ούτε χθες εμφανίστηκε στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας για να απαντήσει στην ερώτηση Καλαντζή για το 12%. Η ερώτηση θα προσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία. Στις 9 το βράδυ η δημοτική παράταξη Ώρα για Έργο αποφασίζει για τον νέο της επικεφαλής. Χθες παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Θόδωρος Καλλιοντζής. Αυτό έγινε όταν έμαθε ότι με απόφαση της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας Θράκης τίθεται σε προσωρινή αργία 6 μηνών λόγω της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για το θέμα των δηλώσεων πόθεν έσχες. Εξελέγησαν στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ η Ειρήνη Κουρτίδου και η Βάσω Παπουτσή.

 

Σήμερα το πρωί στο ΤΕΙ Καβάλας θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΕΠΑ Χάρης Σαχίνης. Θα ενημερώσει επιλεγμένους τοπικούς παράγοντες για το προτεινόμενο πλωτό LNG. Η ενημέρωση είναι «κλειστή», θα γίνει στο γραφείο του προέδρου του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Ούτε χθες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έκανε ανακοινώσεις για τα 23 κιλά ηρωίνης που βρήκε και κατέσχεσε στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Εκπρόσωποι της ΔΕΥΑΚ ήταν χθες στην Διεύθυνση Υγείας, ζητώντας να επιτραπεί και πάλι η κολύμβηση στο Περιγιάλι. Περί της υποθέσεως νεότερα θα υπάρξουν στο τέλος της εβδομάδας. Ξερός κορμός δέντρου από το δάσος των Πεντακοσίων δημιούργησε προβλήματα στην οδό Νυρεμβέργης, μέχρι να κοπεί και να απομακρυνθεί από δημοτικούς υπαλλήλους. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφώντας Κροκίδης με άρθρο του στον τοπικό τύπο σημειώνει τα προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του νέου νοσοκομείου, τρία χρόνια από τη λειτουργία του. Στους δρόμους της Νέας Καρβάλης στις 9 σήμερα το βράδυ θα γίνει ψεκασμός για τα κουνούπια. Οι κάτοικοι ενημερώνονται ώστε για μια ώρα να μην κυκλοφορούν στην περιοχή. Στις 18 Ιουλίου αρχίζει το έργο κατασκευής παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι, σε οικόπεδο της Εργατικής Εστίας. Στις 10 Ιουλίου θα αρχίσουν οι γεωτρήσεις στα υφιστάμενα κοιτάσματα της Καβάλα Όιλ. Στη Θάσο ήταν χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα του Ζέφυρου δίνουν σήμερα οι εκπρόσωποι της Στέγης. Το βράδυ το φεστιβάλ Χοροί του Κόσμου ολοκληρώνεται με εκδήλωση στο Φρούριο ενώ στη παραλία πραγματοποιείται συναυλία στρατιωτικής μουσικής.

 

Οι Σίμτσακ και Καραποστόλου είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν ως αθλητές της Ένωσης. Ίσως και σήμερα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας. Δεν υπήρξαν και χθες νέα για τον ΑΟΚ. Αναφέρεται ως πιθανή ημερομηνία έναρξης προπονήσεων η 21η Ιουλίου.

 

 

Διαβάστε επίσης