• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Στην τακτική γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας τον Μάρτιο είναι πολύ πιθανό να συζητηθεί πάλι το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Αυτό προκύπτει τόσο από τις δηλώσεις του Βασίλη Λεμονίδη όσο και από τον γενικότερο προβληματισμό που αναπτύσσεται στην αγορά μετά την συμπεριφορά πολλών εμπόρων την Κυριακή 19 Γενάρη. Αν και στη συνέλευση του Σεπτέμβρη ψήφισαν μία Κυριακή ανοιχτά, στις 19 Γενάρη λειτούργησαν κανονικά. Θέματα όπως το Περιγιάλι, ο αγωγός ΤΑΡ και το κτίριο του κάτω Νοσοκομείου απασχόλησαν χθες τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ντίνος Κλειτσιώτης- Χρήστος Κοπατσάρης επισκέφθηκαν χθες το κάτω Νοσοκομείο. Πιθανή σύσκεψη με τους βουλευτές από πλευράς του Δήμου Καβάλας. Συζητήσεις με την ΔΗΜΑΡ για προεκλογική συνεργασία κάνει σε κεντρικό επίπεδο ο Άρης Γιαννακίδης. Αύριο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας είναι κατηγορούμενη στο δικαστήριο επειδή τον Μάη του 2012 δεν ανακάλεσε άδεια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εκπρόσωποι της Π.Υ. του ΟΛΚ της Ενεργειακής μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη έκαναν χθες αυτοψία στο κτίριο του λιμανιού που θα στεγάσει τον λιμενικό πυροσβεστικό σταθμό. Αυτός είναι πιθανό να λειτουργήσει πριν το Καλοκαίρι.

 

Σύντομη και με ομόφωνες αποφάσεις ήταν η χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Την Παρασκευή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Μία ακόμη ανακοίνωση υπέρ των κινητοποιήσεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Μετά από καταγγελία δικυκλιστές της Τροχαίας βεβαίωσαν χθες το πρωί πολλές κλήσεις για παράνομη στάθμευση στην οδό Δαγκλή. Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ενέκρινε τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου για το 2014. Επικουρικός φυσικοθεραπευτής προσλαμβάνεται στο Νοσοκομείο. Θα εργαστεί τους επόμενους 12 μήνες. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση για τα οικονομικά προβλήματα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Η Λαϊκή Επιτροπή Θάσου οργανώνει συγκέντρωση συμπαράστασης των ναυτεργατών την Δευτέρα έξω από το δικαστήριο. Παραμένουν τα κενά καθηγητών στο ειδικό γυμνάσιο στη Νέα Καρβάλη.

 

Κοινή εκδήλωση ετοιμάζουν για τα μέσα Φεβρουαρίου Θρακική Εστία και Σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας. Σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός συναντά στο Μέγαρο Μαξίμου την σκακίστρια Σταυρούλα Τσολακίδου. Αλλαγές ανακοινώθηκαν στο πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ για τις επόμενες εβδομάδες. Οφείλονται στην μεγάλη επιτυχία της παράστασης για την ανεργία. Ο Ψαραντώνης θα εμφανιστεί Κυριακή και Δευτέρα στο μπαρ «Παλιά Βιβλιοθήκη».

 

Παρουσία του Μιχάλη Ιορδανίδη έκοψε τη πίτα του χθες βράδυ ο σύλλογος παλαίμαχων ΑΟΚ. Η ΠΑΕ δεν κατάφερε χθες να εξασφαλίσει ενημερότητα από τον Δήμο Καβάλας. Νωρίτερα χθες το πρωί είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Ιορδανίδη. Στις δηλώσεις του φάνηκε αισιόδοξος για τη πορεία της ομάδας.

 

 

Διαβάστε επίσης