ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Μεγάλη μείωση στις αφίξεις προσφύγων στο λιμάνι της Καβάλας αναφέρουν πρόσφατες πληροφορίες προερχόμενες από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Κατά τις ίδιες πηγές η μείωση που άρχισε το περασμένο Σάββατο και θα συνεχιστεί για όλο το υπόλοιπο της χειμερινής περιόδου, οφείλεται στην τήρηση της συμφωνίας με την Ε.Ε. από πλευράς Τουρκίας. Αυτές οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν αύριο το απόγευμα στην άφιξη του πλοίου Νήσος Μύκονος.

84χρονη γυναίκα κάτοικος Καβάλας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο τραυματισμένη από κουκουλοφόρο που την περίμενε μέσα στο σπίτι της για να την ληστέψει χθες το πρωί. Ο δράστης την χτύπησε στο κεφάλι, έφυγε από το σπίτι της άτυχης γυναίκας χωρίς να πάρει τα χρήματα που ήθελε. Βόλτα στους πεζόδρομους έκανε χθες η Δήμαρχος, δεν βρέθηκε λύση για τις τέντες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Λίγος κόσμος χθες το απόγευμα σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας με ομιλητές την Ηρώ Διώτη και τον Νίκο Χουντή. «Υπάρχει εναλλακτική οδός» δήλωσε η κ. Διώτη. Και οι λιμενεργάτες συμφώνησαν με τον αγωγό ΤΑΡ για την εκφόρτωση των υλικών του έργου στο νέο λιμάνι. Χθες ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Χρήστος Ηλιάδης ζήτησε όλοι να κάνουν υπομονή περιμένοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Εσκί Καπού. Άδειες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έδωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του το τοπικό συμβούλιο Καβάλας.

Την προσεχή Δευτέρα η Δημωφέλεια διενεργεί φανερή πλειοδοτική δημοπρασία τριών καταστημάτων του πρώτου ορόφου στη Δημοτική Αγορά. Τέσσερα μόνο δημοτικά σχολεία ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση σε εκδήλωση του Δήμου Καβάλας χθες το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη. Παράπονα διατυπώνουν επαγγελματίες του πεζόδρομου της Κ. Παλαμά επειδή η περιοχή δεν στολίστηκε από τον Δήμο Καβάλας. Την Τρίτη 12 Γενάρη βγαίνει σε δημοπρασία από την Π.Ε. Καβάλας έκταση 50 στρεμμάτων στον πρώην Δήμο Ορφανού για την οποία υπάρχει ενδιαφερόμενος που θέλει να προχωρήσει σε κατασκευή ξενοδοχείου. Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις το 2016 δήλωσαν χθες οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ. Ανακοίνωση για τη διατήρηση των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στην ειδική μόνιμη επιτροπή της Βουλής για το περιβάλλον μίλησε ο Τάκης Εμμανουηλίδης.

 

Αρχίζει το πρωί η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου. Σήμερα το πρωί μοιράζει τρόφιμα σε 300 οικογένειες η Ιερά Μητρόπολη. Στη συγκέντρωση των τροφίμων συμμετείχε και το προσωπικό της ΧΧ Μεραρχίας. Το απόγευμα εκδήλωση της Π.Ε. Καβάλας για την εθελοντική αιμοδοσία. Κέρινο ομοίωμα της Γουϊτνι Χιούστον έφτιαξε στο μουσείο του ο Θόδωρος Κοκκινίδης.

 

«Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο, έρχονται αλλαγές, δεν τα παρατάμε» δήλωσε χθες για την Ένωση ο Βαγγέλης Παππάς. Σε σεμινάριο προπονητών ο Γιώργος Γουνελάς. Ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου απέκτησε ο Νέστος.

 

 

Διαβάστε επίσης