• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Στην Αθήνα παραμένει ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς αφού σήμερα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τους εκπροσώπους της Ολυμπιακής Αεροπορίας σχετικά με τη μείωση των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος. Χθες ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο, Χρήστο Ηλιάδη και Άρη Γιαννακίδη εξασφάλισαν τη συνέχιση του ημιτελούς έργου της επέκτασης των βόρειων κρηπιδωμάτων. Το νέο έργο θα δημοπρατηθεί τον Νοέμβρη, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως το Φθινόπωρο του 2015. Σύντομα δημοπρατείται η τελική φάση των μελετών της σιδηροδρομικής σύνδεσης. Ολοκληρώνονται σήμερα οι απολογίες των κατηγορούμενων για τα έργα του Βιοτεχνικού Πάρκου με τον Κώστα Αντωνιάδη. Χθες απολογήθηκαν οι Τζώτζος- Καλλιοντζής- Τσατσούλης. Δεν τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Η διοίκηση του σωματείου των εργαζόμενων στη ΒΦΛ συναντά στις 2 το μεσημέρι τον εκπρόσωπο της εταιρίας Γιάννη Τσάρα. Αλλαγές στο Δήμο Παγγαίου ακόμη και δημιουργία δεύτερου δήμου ζητά με την ευκαιρία του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο θα γίνει συνάντηση τοπικών φορέων με θέμα την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης το τριήμερο της 28ης Οκτώβρη.

 

Συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Μόνο 25 καταστηματάρχες δέχονται να στείλουν εξώδικο διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΕ. 40χρονος κάτοικος Καβάλας ομολόγησε διάρρηξη σε κεντρικό σούπερ μάρκετ από το οποίο πήρε τρεις φιάλες ουίσκι. Η δράση του καταγράφηκε από τις κάμερες του καταστήματος. Την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων περιμένουν οι κάτοικοι της Κηπούπολης που διαμαρτύρονται για τις δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Νέα συγκέντρωση τους στο πάρκο δίπλα στην εκκλησία αύριο το απόγευμα. Αρχίζει σήμερα το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο το 15ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο. Άπλετο φως στην υπόθεση του κοινωνικού παντοπωλείου ζητά η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ Λαϊκή Συσπείρωση. Καταγγελία για τον Δήμο Καβάλας και τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή από την ΠΟΕ ΟΤΑ με αφορμή τη δημιουργία του κοινωνικού συνεταιρισμού. Αυτή την εβδομάδα ανακοινώνονται οι 29 άνεργοι που θα προσλάβει η Πνοή για το διετές πρόγραμμα «Στηρίζω».

 

Συνεδρίασε χθες η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ κι ενέκρινε το πρόγραμμα εκδηλώσεων που παρουσίασε ο Θοδωρής Γκόνης. Αυτό προβλέπει συναυλία την περίοδο των εορτών, δύο παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ και παραστάσεις που θα παιχθούν στο «Αντιγόνη Βαλάκου» προερχόμενες από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη. Συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο η αίτηση του ιδρύματος Αγία Μαρία για το διορισμό προσωρινής διοίκησης. Η διοίκηση αυτή θα οδηγήσει το σύλλογο σε εκλογές ίσως κι εντός του Νοέμβρη. Ο Δήμαρχος Καβάλας έστειλε επιστολή στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης ζητώντας τους να συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους στον στολισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων που τη περίοδο των εορτών θα υπάρχουν στον Δημοτικό Κήπο.

 

Την Κυριακή στις 8 το απόγευμα ο ΑΟΚ παίζει στη Κατερίνη με τον Πιερικό. Το ματς θα δείξει η τηλεόραση του ΟΤΕ. Νέα γραφειοκρατικά προβλήματα καθυστερούν την άφιξη στη Καβάλα του επιθετικού ποδοσφαιριστή Ρασίντ. Η Ένωση άρχισε τη προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Καλαμίτσα το απόγευμα του Σαββάτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης