• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Αθωώθηκαν χθες στο Μονομελές Θάσου 12 ναυτεργάτες που ήταν κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών συμμετέχοντας σε πανελλαδική απεργία τον Απρίλιο του 2014. Υπέρ της αθώωσης των ναυτεργατών ήταν και η πρόταση του Εισαγγελέα, αποβλήθηκε από τη δίκη ναυτιλιακή εταιρία που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής. Δύο ακόμη υποθέσεις που ήταν στο ίδιο πινάκιο αναβλήθηκαν. Την Πέμπτη ναυτεργάτες κατηγορούμενοι στο Τριμελές Καβάλας.

 

Ολοκληρώνεται εντός του έτους το έργο επέκτασης του προσήνεμου μώλου στο νέο λιμάνι. Το Υπουργείο Υποδομών συγκρότησε επιτροπή διοικητικής παραλαβής του ίδιου έργου, στην οποία μετέχει και εκπρόσωπος του ΟΛΚ. Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών από τον πρώην Δήμο Φιλίππων ενισχύει την προσπάθεια των αγροτών, ζητά αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Λόγω της διαμαρτυρίας την Κυριακή στις Κρηνίδες ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητά έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κυκλοφοριακά προβλήματα υπήρξαν χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης λόγω των έργων στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Οι εργασίες συνεχίζονται σήμερα. Αθωώθηκε χθες η ΒΦΛ στο Μονομελές Καβάλας αφού πλήρωσε τις αποζημιώσεις δύο πρώην εργαζομένων της. Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαργιανόπουλος θα επισκεφθεί την Πέμπτη την πόλη μας. Συνταξιούχοι και ΑμΕΑ συμμετέχουν την Πέμπτη το μεσημέρι στην διαμαρτυρία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, στην συγκέντρωση έξω από το ίδρυμα.

 

Απολογιστική συνέντευξη τύπου για την πρόσφατη αντιπυρική περίοδο δίνουν το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Σωτήρης Κορέλας. Υπέρ της αλλαγής όδευσης του ΤΑΡ η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας, δήλωση του Ηλία Ιωαννίδη κατά του Κώστα Μορφίδη. Τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ Καβάλας ζητούν να προγραμματιστούν άμεσα οι εσωκομματικές εκλογές. Στην Αθήνα για την απογευματινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο Στέλιος Αμοιρίδης εξελέγη και πάλι πρόεδρος στους αστυνομικούς δίωξης λαθρομετανάστευσης. Ο Νίκος Ίμβρος πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας ζητά προσωπικό για τους αστυνομικούς σταθμούς Οφρυνίου- Νέας Περάμου- Κρηνίδων- Λιμεναρίων. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο εκδήλωση για την προβολή του θεσμού της μαθητείας στον ΟΑΕΔ.

 

Την Τετάρτη και την Πέμπτη εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Κι άλλη μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου την Κυριακή στο Όσκαρ. Το Μικρό Θέατρο της Λάρισας παρουσιάζει σε δύο παραστάσεις την Κυριακή το απόγευμα το παραμύθι του Αισώπου «Ο λαγός και η χελώνα».

 

Ικανοποιημένη η διοίκηση του ΑΟΚ μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου. «Με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες πετάξαμε δύο βαθμούς» είπε ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης για την προχθεσινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών. Παίκτης του Νέστου είναι ο Αλέξης Βλάχος. 250 εισιτήρια ζήτησε ο Ολυμπιακός από την Ένωση για το ματς της Κυριακής.

 

 

 

Διαβάστε επίσης