• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη ζητά μέσω του βουλευτή Ηλία Ιωαννίδη ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας σχετικά με την αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ. Η συνάντηση θα επιδιωχθεί να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Σήμερα απολογούνται στον ανακριτή ο 45χρονος που την Παρασκευή πυροβόλησε στην πόρτα των γειτόνων του σε πολυκατοικία στο Παληό και ο 82 ετών πατέρας του. Άγνωστος δράστης περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό επιβατικό αυτοκίνητο της Ντόρας Καλαντζή κι αμέσως μετά του έβαλε φωτιά. Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Κ. Δευτέρας έξω από το σπίτι του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Άγνωστος δράστης διέρρηξε κατάστημα Προπό σε συνοικία της πόλης. Πήρε την ταμιακή μηχανή με λίγα χρήματα κι έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Καθαρή Δευτέρα ήταν βροχερή. Έγιναν οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου. Σε πολλές άλλες περιπτώσεις οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε εσωτερικό χώρο με μικρότερη του αναμενόμενου προσέλευση κόσμου. Οι βροχές θα συνεχιστούν όλη σχεδόν την εβδομάδα. Διαμαρτυρίες πολιτών προκάλεσε η ματαίωση λόγω καιρού του δρομολογίου από τον Πρίνο στην Καβάλα χθες το μεσημέρι.

 

Συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Αυτή την εβδομάδα θα αποφασιστεί η πραγματοποίηση ή όχι του αεροπορικού σόου της Καβάλας. Συνελήφθη 59χρονος στο Παγγαίο για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια χασίς. Πιέσεις προς την διοίκηση του Δήμου Καβάλας ασκεί ο Εμπορικός Σύλλογος προκειμένου να ετοιμαστεί ο κανονισμός λειτουργίας των πεζόδρομων.  Με απόφαση της γενικής συνέλευσης του τμήματος Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου το πρόγραμμα σπουδών γίνεται 5ετες. Με συνέντευξη τύπου και επίσκεψη στο Νοσοκομείο πραγματοποίησε την επίσκεψη του στην Καβάλα το Σάββατο ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ. Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία όπου κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων.

 

Γενική συνέλευση και εκλογές πραγματοποιεί την Δευτέρα 2 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος της συνοικίας Αγίας Παρασκευής. Στο Βελιγράδι για την τουριστική έκθεση της Σερβίας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Σαρακοστιανά σε πολίτες του Δήμου Νέστου μοιράστηκαν χθες από το κοινωνικό πολυκατάστημα της Χρυσούπολης.

 

Δύσκολα ο ΑΟΚ νίκησε το Σάββατο 1-0 στην Αρναία κι έμεινε κοντά σε Πανσερραικό και Άρη που επίσης συνέχισαν με νίκες. Αύξησαν τις ελπίδες παραμονής με τις νίκες τους Ακροπόταμος και Βυζάντιο, σοβαρός κίνδυνος υποβιβασμού για τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

 

Διαβάστε επίσης