ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Περίπου τα μισά μέλη της ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκαν, αποχώρησαν από το κόμμα για να ενταχθούν στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μεταξύ αυτών και ο γραμματέας της νομαρχιακής Γιώργος Ιωαννίδης. Προσωρινός γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ο Σωτήρης Σωτηριάδης. Μένει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Μπόνος, αποχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Περικλής Αμπεριάδης. Αρχίζει στις οργανώσεις η διαδικασία για την συγκρότηση του ψηφοδελφίου. Θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ ο Λάζαρος Τσαταλμπασίδης. Από την αρχή θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας.

Στο πλαίσιο εργολαβίας του Δήμου Καβάλας κατεδαφίστηκε χθες το πρωί επικίνδυνο σπίτι στην οδό Ολυμπιάδος. Ο Δήμος Καβάλας θα πληρώσει 330.000 ευρώ φόρο ακίνητης περιουσίας. Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Ομόφωνες αποφάσεις στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Κριτική στη Δήμαρχο από τον Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος χθες επισκέφθηκε το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Σήμερα συνάντηση για το μέλλον του ιδρύματος. Την Παρασκευή το απόγευμα στην Καβάλα εκδήλωση της Περιφέρειας για την παρουσίαση των νέων «εργαλείων» για την τουριστική προβολή. Συνεδριάζει το απόγευμα το περιφερειακό συμβούλιο. Με δηλώσεις τους ο Γιώργος Παυλίδης και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος χαρακτηρίζουν το Βιοτεχνικό Πάρκο ιδιαίτερα περίπλοκο πρόβλημα. Οδηγός δικύκλου 58 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι στην Νικήσιανη. Το δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος. Στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ μετέχει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε εμπορική επιχείρηση του πρώην Δήμου Ορφανού επέβαλε η Διεύθυνση Εμπορίου της ΠΕ Καβάλας επειδή σε σειρά προϊόντων δεν υπήρχαν ενδείξεις στα ελληνικά. Για την επαγγελματική κατάρτιση των μελών του το Επιμελητήριο ετοιμάζει επιδοτούμενα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης. Στις εκδηλώσεις για τη φετινή ΔΕΘ συμμετέχει το ΕΥΚ Καβάλς. Συνεργασία με 3 αρχιτέκτονες, 3 οικονομολόγους κι έναν δικηγόρο θέλει να κάνει η Αναπτυξιακή Καβάλας. Αιτήσεις δεκτές ως την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη. Πλησιάζει η ώρα έναρξης των γεωτρήσεων στον κόλπο της Καβάλας για την Ενεργειακή Αιγαίου. Ενισχύεται ο φωτισμός περιμετρικά του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.

 

Για την αυριανή παράσταση του ΚΘΒΕ «Η Ιφιγένεια στην χώρα των Ταύρων» θα δοθεί το μεσημέρι συνέντευξη τύπου. Συνεχίζεται το πρωί στο κτίριο του Πυθαγόρα το δωρεάν εργαστήριο για παιδιά από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας. Επισκέπτες από την Τουρκία φιλοξενήθηκαν χθες στον σύλλογο κατοίκων Παναγίας.

 

Κληρώνεται σήμερα στην ΕΠΣ Καβάλας η δεύτερη φάση του κυπέλλου. Στην κλήρωση και ο ΑΟΚ και ο Νέστος. Αύριο φιλικό του Νέστου στο Σουφλί. Αύριο φιλικό του Βυζαντίου στην Ελευθερούπολη. Στο Ψυχικό ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, ευχαρίστησε για την διετή συνεργασία την Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης