ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Κλίμα μαζικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων αλλά και των επαγγελματιών στην αυριανή πανελλαδική απεργία δημιουργούν στην Καβάλα ανακοινώσεις συνδικαλιστικών φορέων και άλλων συλλόγων. Αύριο θα απεργήσουν οι γιατροί του Νοσοκομείου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο. Θα είναι κλειστά τα φαρμακεία, θα απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι ενώ συμμετοχή στην απεργία δήλωσε και η διοίκηση της Ομοσπονδίας. Για τον ίδιο λόγο συνέντευξη τύπου σήμερα της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Λογιστές και Φοροτεχνικοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν αντίθετοι στην κατάργηση των εφοριών Χρυσούπολης και Ελευθερούπολης. Αύριο θα απέχουν από κάθε συναλλαγή με την εφορία. Η Οικονομική Αστυνομία ήταν στην Καβάλα τις προηγούμενες μέρες. Διενήργησε ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Βρήκε δύο που δεν εξέδιδαν αποδείξεις. Συνεχίζεται με επιτυχία η Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Έγινε απολογισμός του φεστιβάλ Φιλίππων. Αναβλήθηκε η συζήτηση για τα εκτελούμενα έργα του ΕΣΠΑ. Παρουσία δύο βουλευτών αλλά και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς τομέα κ. Ούστογλου έγινε χθες στο διοικητήριο σύσκεψη για τα προβλήματα που δημιούργησε στα σταφύλια ο παρατεταμένος καύσωνας του Καλοκαιριού Ο Αρχέλαος Γρανάς συμφώνησε να συναντήσει στην Αθήνα τον Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών για έργο στην παραλία Καλλιράχης και την Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού για το θέμα των Λουτρών των Ελευθερών.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι στο Δημαρχείο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Στα πλαίσια της πρώτης συνεδρίασης του νέου συμβουλίου του ΤΕΙ Καβάλας, που άρχισε την Κυριακή στην Αθήνα, σήμερα θα γίνει επίσκεψη στην Πρεσβεία των ΗΠΑ. Κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτήν οι βουλευτές της Καβάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Περιοδεία σε τοπικές υπηρεσίες και φορείς αλλά και ομιλία σε αίθουσα του κινηματογράφου Απόλλωνα έκαναν χθες δύο βουλευτές των Ανεξάρτητών Ελλήνων. Διακοπή νερού θα σημειωθεί σήμερα από το πρωί ως το μεσημέρι στις περιοχές Τιμίου Σταυρού, Χωράφας, Πεντακοσίων, Αγίας Βαρβάρας, Παναγίας. Εξωτερικό καλώδιο 20 χιλιομέτρων έκλεψαν άγνωστοι στην Εγνατία οδό. Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή από εκπρόσωπο της Εγνατίας οδού. Η αξία του καλωδίου πλησιάζει τις 100.000 ευρώ. Τα ξημερώματα της Κυριακής δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι 90χρονης στην Καβάλα και με τη χρήση σωματικής βίας της πήραν χρήματα. Στις 10 Οκτώβρη η Τράπεζα Αττικής προκαλεί δημόσιο πλειστηριασμό σε βάρος της ΒΦΛ, λόγω χρεών της εταιρίας προς αυτήν. Εντός των ημερών συνεδριάζει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ για τα μαθητικά δρομολόγια. Ασκούνται πιέσεις ώστε και τα Αστικά λεωφορεία να μεταφέρουν προσωρινά δωρεάν τους μαθητές της Καβάλας.

 

Ο Δήμος Καβάλας οργανώνει σήμερα το απόγευμα ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αφετηρία η Κεντρική Πλατεία. Αναβάλλεται για τις 9 Οκτώβρη το προγραμματισμένο για σήμερα πάρτι του ΔΗΠΕΘΕ στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Παίκτης του ΑΟΚ είναι από χθες ο Κροάτης επιθετικός Ποσίνκοβιτς. Θα αποκτηθούν ως το μεσημέρι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Στην χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος ο ΑΟΚ κληρώθηκε να παίξει στον Βόλο με τον Ολυμπιακό την 1η αγωνιστική. Στην 2η αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ακολουθούν δύο εκτός έδρας με Γάζωρο και Παναχαϊκή. Την 5η αγωνιστική ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Θρασύβουλο ενώ την 7η έχει ρεπό. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης