ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΗ 2013

Πολλά είναι τα παράπονα των εργαζόμενων στη ΒΦΛ λόγω του ότι δεν πληρώνονται. Το σωματείο προσπαθεί να συναντήσει τον εκπρόσωπο της εταιρίας Γιάννη Τσάρα αλλά αυτός δεν έρχεται στο εργοστάσιο. Αν οι εργαζόμενοι δεν πληρωθούν εντός της εβδομάδας θα είναι απλήρωτοι για δύο μήνες. Κατά την εταιρία δίδεται προτεραιότητα στις πληρωμές προς την ΔΕΠΑ. Μεγάλη είναι ταυτόχρονα η παραγωγή και η πώληση λιπασμάτων. Κρίσιμη είναι η σημερινή συνέλευση των σπουδαστών του ΤΕΙ Καβάλας. Θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη του ιδρύματος, η οποία συνεχίζεται επί 15 τουλάχιστον ημέρες. Με πολλούς αστυνομικούς, κρύο και λίγο σχετικά κόσμο έγινε χθες η παρέλαση στην παραλιακή οδό της πόλης. Ομάδα σπουδαστών επιχείρησε να διαδηλώσει κατά του σχεδίου Αθηνά αλλά περικυκλώθηκε από αστυνομικούς κι έμεινε μακριά από τον χώρο της παρέλασης. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η Π.Υ. Ελευθερούπολης διενεργεί προανάκριση για την φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και κατέστρεψε ολοσχερώς καντίνα στην Αλάνα της Νέας Ηρακλίτσας. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Την Πέμπτη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Την Καβάλα θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ βουλευτής Σπύρος Λυκούδης. Την Πέμπτη το πρωί θα βρίσκεται στην Νέα Καρβάλη ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Θα δει από κοντά τον αγωγό φυσικού αερίου που βρίσκεται στην παραλία της Νέας Καρβάλης κι οι κάτοικοι ζητούν να απομακρυνθεί αφού τον θεωρούν επικίνδυνο. Σήμερα ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης θα γνωρίζει πότε θα γίνει το ραντεβού των τοπικών φορέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών Σταύρο Καλογιάννη. Σε αυτό θα συζητηθεί το θέμα των διοδίων στη Μουσθένη. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης δικαίωσε ένσταση του Στάθη Εριφυλλίδη, ακύρωσε απόφαση του τοπικού συμβουλίου για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο υπόγειο της στοάς Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την Δευτέρα 15 Απριλίου θα γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ισόγειου καταστήματος στο κτίριο του Επιμελητηρίου Καβάλας. Αόριστες υποσχέσεις για την αντιπυρική περίοδο έδωσαν στους τοπικούς φορείς κατά την επίσκεψη τους στην Καβάλα το Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο αρχηγός της Π.Υ. Σωτήρης Γεωργακόπουλος.

 

Σήμερα το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» ανάγνωση θεατρικού αναλογίου. Πρόκειται για το «Άγρυπνο Κώμα» που έγραψε η Γιούλη Αποκατανίδου. Με ικανοποιητική συμμετοχή μαθητών έγινε το τριήμερο το σχολικό πρωτάθλημα σκάκι. Η επόμενη φάση των αγώνων το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη. Η μουσική παράσταση αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο, που επιμελήθηκε η Μελίνα Μποτέλλη θα παρουσιαστεί το Σάββατο στην Χρυσούπολη.

 

Ξεχνά το ματς με τον Εργοτέλη ο ΑΟΚ, αύριο το μεσημέρι παίζει εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών. Σε απολογία κλήθηκε ο Εντιαγέ λόγω της αποβολής του στο ματς της περασμένης Κυριακής. Στο αυριανό παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Μπάρι. Επανέρχονται οι Τάσιτς και Κοτίτσας. Η Ένωση παίζει την Κυριακή το τελευταίο της χαρτί για να μείνει στην Α1. Αντιμετωπίζει στην Αθήνα το Περιστέρι.

 

 

Διαβάστε επίσης