• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας μιας που οι τοπικές κινητοποιήσεις περιορίζονται μόνο στην κατάληψη του γραφείου προσωπικού, στο κεντρικό δημαρχείο. Από το βράδυ άρχισε κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών. Κλειστές θα είναι και σήμερα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στο Διοικητήριο. Συνεχίζουν σήμερα την απεργία τους οι φαρμακοποιοί. Συνάντηση στην Αθήνα, με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επιδιώκουν σήμερα οι κτηνοτρόφοι του Νομού Καβάλας. Υπέρ τους κάνουν παρέμβαση ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Χθες 30 περίπου κτηνοτρόφοι βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Καβάλα, στα πλαίσια συμβολικής κατάληψης. Στόχος των κτηνοτρόφων είναι να συνεννοηθούν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες ώστε να πληρωθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα την προκαταβολή της ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως άλλωστε έγινε σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Θέματα της έκθεσης KavalaExpo και του προϋπολογισμού του νέου έτους συζητήθηκαν χθες το απόγευμα στην συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας. Με επιστολή του στον τοπικό τύπο μελετητής των έργων στο νέο λιμάνι σημειώνει την επικινδυνότητα του λόφου στην ίδια περιοχή. Όπως αναφέρει την ίδια περιοχή επισκέφθηκαν χθες επιθεωρητές του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου, με αποκλειστικό θέμα την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Η ΝΕ ΚΚΕ Καβάλας και η ΝΕ ΚΝΕ Καβάλας κατήγγειλαν χθες τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για συμπεριφορά παιδονόμου σχετικά με τις πρόσφατες καταλήψεις που έκαναν μαθητές σε Λύκεια της Καβάλας. Ανέφεραν περιπτώσεις κενών σε θέσεις απαραίτητων για τα μαθήματα καθηγητών. Καλλικράτη και στην αστυνομία περιέγραψε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας Νίκος Ίμβρος. Όπως είπε θα κλείσουν όσα αστυνομικά τμήματα απέμειναν, σε χωριά του Νομού. Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην πολυκατοικία που θα λειτουργήσουν τα γραφεία της Χ. Αυγής στην Καβάλα δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Θέτουν θέματα ασφάλειας των ιδιοκτησιών τους. Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Καλαντζής, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Βουλής.

 

Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα βρίσκεται σε εορταστική εκδήλωση που θα κάνει φιλανθρωπική οργάνωση της Βουλγαρίας, την Κυριακή στην Σόφια. Θα προβάλει την περιοχή εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για την συμμετοχή τους στην Philoxenia εξέδωσαν ανακοινώσεις η Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και ο Δήμος Παγγαίου. Την Παρασκευή στην Ελευθερούπολη θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το μαθητικό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου. Παρουσιάστηκε χθες στην Δ. Βιβλιοθήκη το βιβλίο του πρώην πρόεδρου της Διευρυμένης Κώστα Τάτση. Το ημερολόγιο της Ιεράς Μητρόπολης για το 2013 είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας.

 

Ο Άγγελος Κορωνιός είναι από χθες ο νέος προπονητής της Ένωσης. Αιχμές κατά του Δημήτρη Γάλανη άφησε με δηλώσεις του στο ράδιο Πρωϊνή χθες το μεσημέρι ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Στον ΑΟΚ έγιναν χθες πληρωμές ενώ διαψεύδονται φήμες περί αλλαγής προπονητή.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης