• 4 Μαΐου 2024,

Η μας τα δίνετε ή φεύγουμε …

 Η μας τα δίνετε ή φεύγουμε …

Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές το πιο κρίσιμο Eurogroup στην ιστορία της ελληνικής κρίσης έχει ξεκινήσει και εμείς αναμένουμε απο τα αντάμωμα ΄των υπουργών οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης και να αποφασίσουν άμεσα την εκταμίευση της δόσης αλλά και να δώσουν μια πραγματική λύση στο χρέος που θα πρέπει να γίνει βιώσιμο και εύκολα διαχειρίσιμο.

Εχει απόλυτο δίκιο η Λαγκάρντ που λέει οτι για να συνεχίσουμε να βάζουμε λεφτά θα πρέπει να πάρουμς τις αποφάσεις εκείνες που θα κάνουν το χρέος μας βιώσιμο αλλιώς να πετάμε τα λεφτά μας ;

Και έχει δίκιο.

Αυτό το δίκιο να δούμε θα το αναγνωρίσουν οι Γερμανοί που θέλουν να μας δώσουν την δόση για να συνεχίσουμε να αναπνέουμε αλλα οχι και οριστική λύση στην κρίση χρέους γιατί αυτή η οριστική λύση θα βάλει τέλο στο κερδοσκοπικό τους πάρτυ.

Θέλουν δηλαδή και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Ετσι μάθανε να τα θέλουν και να τα έχουν όλα δικά τους.

Ελπίζω οτι η κατάληξη της συνεδρίασης του Eurogroup ξημερώματα Τρίτης να είναι ευνοϊκή για την Ελλάδα που θα πρέπει να βρεί τον χρόνο και τον χώρο για να πάρει κάποιες βαθειές ανάσες γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

Εγώ λέω οτι αν δεν λάβουν και αυτήν την φορά αποφάσεις για τα ελληνική ζητήματα με τα οποία ασχολήθηκαν να τους παρατήσουμε και να φύγουμε.

Χωρίς να πούμε κουβέντα να προχωρήσουμε σε χρεωκοία της χώρας και ας κάνουν οτι θέλουν.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο μαζί τους.

Αφού δεν μας γουστάρουν και ζορίζονται τους βγάζουμε απο την δύσκολη θέση και παίρνουμε άλλο δρόμο.

Τον δρόμο της ανάκαμψης με δική μας αποκλειστικά πρωτοβουλία αφού θα αποδειχθεί οτι σε περίπτωση μη λήψης αποφάσεων δεν κάνουν τα παιδιά .

Είναι μόνο για φόρους και χαράτσια.

Το χθεσινό Eurogroup ήτανε οχι μόνο η τελευταία δική μας ευκαιρία αλλα και δική τους γιατί και αυτοί θα έχουν τράβαλα αν δεν πάρουν τις αποφάσεις που έχουν χρέος να πάρουν.

Είμασε αισιόδοξοι και ελπίζουμε οτι τελικά θα πάνε όλα καλά και δεν θα χρειαστεί να σηκώσουμε την σημαία της εξόδου αφού έτσι και συνεχίσουν να σφυρίζουν αδιάφορα θα φύγουμε και θα μας ψάχνουν.

Τέλος τα μά και ταραμά.

Τέλος τα ίσως και τα μπορεί.

Η ώρα των αποφάσεων ή η ώρα της εξόδου.

Στολίστε μπάς και ξεχαστείτε …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον χλωμό Νοέμβρη και να υποδεχτούμε τον εορταστικό Δεκέμβρη και δεν είναι υπερβολή οτι οι περισσότεροι έλληνες έχουν ΄ήδη στολίσει αφού προσπαθούνε με κάθε τρόπο και να ξεχαστούν αλλά και να ανεβάσουν την ψυχολογία τους και νομίζουν οτι θα το καταφέρουν αν το ρίξουν στο στόλισμα.

Μακάρι να είναι έτσι γιατί έχουμε ανάγκη όλοι απο μια ψυχολογική ανάταση.

Για τον λόγο αυτό και για τους άντρες η στήλη φιλοξενεί μια γυναίκα που ανήκει στην κατηγορία της γυναίκα “λαμπάδα” και την έχει αποθανατίσει ο φακός μόλις έχει βγεί απο την θάλασσα.

Η γυναίκα έχει τα προσόντα όπως και εσείς εύκολα διαπιστώνετε να παίξει απο βόλεϊ μπάσκετ μέχρι σέντερ φόρ στον ΑΟΚ.

Καθίστε στο καφενείο

την άλλη φορά

Οσο αφορά τον ΑΟΚ τώρα νομίζω οτι για την αγαπημένη μας ομάδα έρχονται καλύτερες μέρες και θα πρέπει να σταθούμε δίπλα της χωρίς γκρίνιες και μπενιλίκια.

Εχω σοβαρή ένσταση και την καταθέτω σε βάρος των δύο τριών αυτών οπαδών που καθόλη την διάρκεια του β’ μέρους ήτανε πίσω απο τον πάγκο και “στολίζανε” τον Βασιλακάκη.

Τους γράφω απο την στήλη αυτή οτι είναι άσχετοι με το άθλημα και οτι κάνουν κακό στην ομάδα.

Ο ΑΟΚ δεν θέλει και δε χρειάζεται τέτοιους φιλάθλους.

Αυτό που επιλέγουν να κάνουν αυτοί οταν η ομάδα δεν πάει καλά είναι το πιο εύκολο αλλα και το πιο άσχημο για την ομάδα.

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ ας κάτσουν στο καφενείο να παίξουν καμμιά πρέφα αντί να έρθουν στο γήπεδο και να μας το παίξουν και πάλι προπονητές της κερκίδας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για την άλλη εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης