ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου θα είναι σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, στη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του στην πόλη μας. Εκεί θα συναντήσει τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη και τους Δημάρχους του Νομού. Χθες ο κ. Αλεξιάδης μίλησε με τους παραγωγικούς φορείς, επισκέφθηκε την εφορία. Υποσχέθηκε να βοηθήσει την Καβάλα σε όλα τα θέματα που την αφορούν κι εκκρεμούν στην Αθήνα.

 

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο δίκη 10 ναυτεργατών που ήταν προγραμματισμένη για χθες στο Μονομελές Θάσου. Ούτε χθες αναχώρησε από την Καβάλα για την Μυτιλήνη το πλοίο καταμαράν που μεταφέρει πρόσφυγες. Τα δρομολόγια από το Σάββατο έως και χθες θεωρούνται ανεκτέλεστα. Ομάδα εργασίας για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων δημιούργησε η δήμαρχος. Επικεφαλής είναι η κ. Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Οι συνοικιακοί σύλλογοι συμφώνησαν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, θα καταθέσουν σήμερα τις προτάσεις τους. Έργο της ΔΕΗ εκτελείται στον πεζόδρομο της Παύλου Μελά. Προβλήματα με την εξυπηρέτηση των χρηματαποστολών. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας αποφάσισε την σύνταξη 3 μελετών για την επαναλειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Δεύτερη μέρα σήμερα της απεργίας των φαρμακοποιών. Χθες τα μέλη του τοπικού συλλόγου πραγματοποίησαν γενική συνέλευση. Γενική συνέλευση έκαναν χθες και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο. Ξανάρχισαν οι εργασίες για τις πλωτές εξέδρες στο λιμάνι.

 

Το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία. Από την Δευτέρα πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Ξανθόπουλος. Αντιπρόεδρος της Δημωφέλεια ο Δημήτρης Καζανίδης. Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών. Τα περιστατικά έγιναν στις 21 Οκτώβρη σε χωριά του Νέστου. Με εκδηλώσεις που ετοιμάζει η ΔΕΥΑΚ θα ενημερώσει τους όμορους νομούς για το πρόγραμμα Wastenet. Αρχίζουν το πρωί οι εκδηλώσεις για την εθνική γιορτή του ΟΧΙ. Στις 10.30 εκδήλωση προς τιμήν του Κρίτωνα Κονσουλίδη. Αύριο στις 12 το μεσημέρι η παρέλαση. Την Πέμπτη η Δήμαρχος Καβάλας ταξιδεύει στην Αθήνα. Χθες δέχθηκε ευχές για την ονομαστική της γιορτή στο γραφείο της.

 

Σήμερα το πρωί τελείται θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου από τον σύλλογο γυναικών Άγιος Νέστορας. Το βράδυ στο Όσκαρ συναυλία με τον γιο του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοέμβρη στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Ισορροπιστής Αεροσκαφών» με το Δημήτρη Πιατά. Τηλεγράφημα του ΑΠΕ προβάλει το ρομπότ που κατασκεύασε και παρουσίασε στο 6ο φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής ο 15χρονος μαθητής Δημήτρης Χατζής.

 

Μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας υπόσχεται με χθεσινή δήλωση του ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του Γκόρντον υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης και του Βαν Ντερ Μαρς. Μπαίνει στις προπονήσεις ο Δεμερτζής. Προβληματισμός στον ΑΟΚ αφού η ομάδα δεν κερδίζει. Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης νέος προπονητής του Νέστου.

 

Διαβάστε επίσης