• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έγινε χθες το πρωί από το Λιμεναρχείο Καβάλας η καθιερωμένη σύσκεψη με τις ναυτιλιακές εταιρίας που εκτελούν δρομολόγια φέρι μποτ από και προς τη Θάσο. Δεν υπήρξε συμφωνία για τα δρομολόγια της επόμενης δρομολογιακής περιόδου. Η ΑΝΕΘ αναμένει τη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. για να εντάξει στα δρομολόγια τα δύο καινούργια της φέρι μποτ, να αποδρομολογήσει το Θάσος 6. Οριστικά δεν θα απεργήσουν την Πρωτομαγιά των πληρώματα των πλοίων.

Δύο άνδρες τραυματίστηκαν χθες το απόγευμα στη Νέα Καρυά, ο ένας σοβαρά, όταν παρασύρθηκαν από τρακτέρ το οποίο επιχείρησαν να θέσουν σε λειτουργία. Υπάλληλος κούριερ κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι εξαπατήθηκε από πελάτη με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσει ποσό 3.100 ευρώ για 4 κινητά τηλέφωνα που εξαφανίστηκαν! Ανακοίνωση κατά της Δημάρχου για το θέμα της στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων που φθάνουν στο λιμάνι εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Το θέμα του καθηγητή που δημιούργησε επεισόδιο σε βάρος του καλλιτεχνικού διευθυντή απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης του Δημοτικού Ωδείου. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε η Δήμαρχος. Ούτε σήμερα θα έρθει στο λιμάνι το πλοίο Ταξιάρχης αφού η επίσχεση εργασίας από το πλήρωμα συνεχίζεται. Αθωώθηκαν χθες στο Μονομελές ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Παγγαίου που ήταν κατηγορούμενοι για χρέος στο ΙΚΑ. Την ερχόμενη Κυριακή είναι προαιρετική η λειτουργία των καταστημάτων στην αγορά της Καβάλας. Την Κυριακή 10 Μάη- απογευματινές και νυχτερινές ώρες- οι εκλογές στο ΕΥΚ. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα στη Νέα Πέραμο πρωτοβουλία πολιτών, συζήτηση για το μέλλον των Λουτρών των Ελευθερών.

Μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τρίτη 12 Μάη η εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΟΛΜΕ. Σύντομη διακοπή υδροδότησης σήμερα το πρωί σε Περιγιάλι- Χαλκερό- Ν Καρβάλη- Λεύκη. Ομάδα επαγγελματιών συγκροτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Ιδιωτική εταιρία ανέλαβε να κάνει έλεγχο και πιστοποίηση εντός 2 μηνών σε 49 παιδικές χαρές του Δήμου Νέστου.

Σήμερα και αύριο βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» το θεατρικό αναλόγιο με τον Δημήτρη Πιατά «Ισορροπιστής Αεροσκαφών» σε κείμενο του Θόδωρου Θεοδωρίδη. Το απόγευμα στο στέκι Σήματα Καπνού μιλά για το νερό ο Γιώργος Αρχοντόπουλος. Το απόγευμα εκδήλωση του βιβλιοπωλείου Μερτζιανίδη για τη παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη. 81 παιδιά εμβολιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Χρυσοχώρι από τους Γιατρούς του Κόσμου.

 

Παραμένει το μούδιασμα στον ΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Στόχος μας η δεύτερη θέση, δηλώνει ο Κώστας Ανυφαντάκης. Έπρεπε να βάλουμε 3 γκολ στον Πανσερραϊκό, υποστηρίζει ο Χάρης Παππάς. Καθημερινές είναι οι προετοιμασίες από τον ΝΟΚ του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας που θα γίνει στην Καβάλα στο τέλος Μάη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης