• 11 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης -εκπρόσωπος της εταιρίας Interview από τη Θεσσαλονίκη- παρουσίασε χθες βράδυ στη διοίκηση του Επιμελητηρίου το αποτέλεσμα έρευνας στην αγορά της Καβάλας σχετικά με τις Κυριακές. Φαίνεται ότι τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι καταναλωτές συζητούν το ενδεχόμενο λειτουργίας της αγοράς κάποιες επιπλέον Κυριακές αλλά και απογεύματα Σαββάτου και Τετάρτης. Η έρευνα ήταν τηλεφωνική, έγινε μεταξύ 200 επαγγελματιών και 200 καταναλωτών αρχές του μήνα. Από μηδενική βάση άρχισε ο διάλογος για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ στον Νομό Καβάλας. Αυτό έγινε χθες παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, εκπροσώπων του αγωγού και των τοπικών φορέων. Το απόγευμα συνεδριάζει η οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου της 9ης Φεβρουαρίου. Με το ποσό των 900.000 ευρώ επιχορηγεί το Υπουργείο Εσωτερικών το Δήμο Καβάλας για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών σε τρίτους. Νέα απόφαση για την πραγματοποίηση της Αλφαβητοπαρέλασης το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου έλαβε κατόπιν ψηφοφορίας χθες η σχετική οργανωτική επιτροπή. Την Πέμπτη 30 Γενάρη θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του Μάκη Παπαδόπουλου. Στις 15 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

 

Παρουσιάστηκε χθες βράδυ στην Α.Δ. Καβάλας 33χρονος καταζητούμενος για τα επεισόδια στο Δημοτικό Κήπο τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άλλος κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Στην Βουλή μίλησαν χθες το απόγευμα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Πασχαλίδης σχετικά με το νομοσχέδιο της φορολόγησης των αγροτών. Άρχισε από χθες η φύλαξη του κάτω Νοσοκομείου. Διαμαρτυρία στο κέντρο υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ στους Φιλίππους έκαναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας και Δράμας. Αναβλήθηκε λόγω κωλύματος δικηγόρου η δίκη των ναυτεργατών. Νέα δίκη την προσεχή Δευτέρα. Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάντησε την Παρασκευή ο Γιώργος Καλαντζής. Δεν υπάρχουν προβλήματα εξ αιτίας της κακοκαιρίας στο Νομό Καβάλας.Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να πείσει τους αρμοδίους για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Καβάλας με προσωπικό. Η Θασιακή Ένωση Καβάλας κατέθεσε πρόταση στο Σ.Α.Σ. σχετικά με τα δρομολόγια των φέρι μποτ από το Νοέμβρη του 2014 ως τον Οκτώβρη του 2015.

 

Την πίτα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο έκοψε χθες ο διοικητής Χρήστος Κοπατσάρης. Πίτα έκοψε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Ωδείο. Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για την αξιοποίηση του Παγγαίου. Βελτίωσε τα οικονομικά του δεδομένα το 2013 ο ΟΛΚ. Αυτό αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

 

Τον έως πρόσφατα συνεργάτη του και πρόεδρο της ΠΑΕ Ελευθεριάδη καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Βλάσης Τσάκας. Ουσιαστικά αναγνωρίζει οικονομικό αδιέξοδο που εμποδίζει τη πραγματοποίηση μεταγραφών. Χθες το απόγευμα έκοψε τη πίτα του ο ΣΦΑΟΚ αλλά και οι προπονητές ποδοσφαίρου. Άρχισε χθες τη προετοιμασία της για το ματς με τον Ηρακλή η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης