• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΗ 2013

Την Παρασκευή 31 Μάη θα κριθεί εκ νέου στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο διετής διαγωνισμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην ΑΜΘ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου που υπογράφει ο Γιώργος Παυλίδης το Ελεγκτικό απέρριψε την σύμβαση που κατατέθηκε σε αυτό από τη διοίκηση Γιαννακίδη. Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος είπε χθες βράδυ ότι η Περιφέρεια επιμένει, οδηγώντας το θέμα στην δευτεροβάθμια επιτροπή του ίδιου οργάνου. Άγονος ήταν ο χθεσινός διαγωνισμός για την αξιοποίηση και λειτουργία του Διόνυσου. Σύμφωνα με το Δήμο Καβάλας ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί. Ο Θόδωρος Καλλιοντζής ζήτησε χθες το ακίνητο να αξιοποιηθεί από τον Δήμο Καβάλας ακόμη κι αν αυτός χρειαστεί να πάρει δάνειο. Έληξε την Παρασκευή η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων στη Δημωφέλεια για την πρόσληψη 15 ατόμων εποχιακού προσωπικού. Οι αιτήσεις είναι 350. Όσοι επιλεγούν μέσα από διαδικασία του ΑΣΕΠ θα απασχοληθούν σε διάφορα πόστα για τους επόμενους 8 μήνες. Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Νέο μέλος ο Νίκος Κιοσές στη θέση του Γιώργου Τσαλουχίδη που παραιτήθηκε. Ο Δήμος Καβάλας έστρωσε εκ νέου την άμμο στην Καλαμίτσα. Οι νοτιάδες των προηγούμενων ημερών την εξαφάνισαν. Ίδιο πρόβλημα και στην ακτή του Περιγιαλίου.

 

Συνεδριάζουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Θάσου και Νέστου. Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα στο ΕΥΚ η ψηφοφορία για την νέα διοίκηση του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ. Ως τα μέσα Ιουνίου αναμένονται στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» τα πυροσβεστικά αεροσκάφη Πετζετέλ. Από το Σάββατο 1η Ιουνίου ισχύει το μέτρο της πεζοδρόμησης στην παραλιακή οδό, τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννης Ρέτσος συνάντησε χθες τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γερομάρκο. Μαζί του ήταν οι πρόεδροι των ξενοδόχων Καβάλας-Ξάνθης και Δράμας. Περίπου 55.000 ευρώ θα στοιχίσει το φετινό αεροπορικό σόου, αποφάσισαν χθες οι διοργανωτές. Η διοργάνωση μπαίνει στην τελική της ευθεία. Εκπρόσωποι του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνάντησαν χθες την διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

 

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες για το 5ο Φεστιβάλ Wood Water Wild που γίνεται το Σαββατοκύριακο στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας. Το δορυφορικό πρόγραμμα του Αντένα ετοιμάζει ωριαίο αφιέρωμα στην Καβάλα. Συνεχίζεται το βράδυ το πρόγραμμα ερασιτεχνικών θεατρικών παραστάσεων στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Σήμερα εμφανίζεται η ομάδα από την Λυδία και τους Φιλίππους. Με πολύ κόσμο άρχισαν χθες οι εκδηλώσεις της Συμπαράταξης Πολιτών για τον Νίκο Ρουδομέτωφ. Σήμερα το απόγευμα αφιέρωμα στο βιβλίο «Οι Ρώσοι Εμιγκρέδες της Καβάλας». Ο αντιδήμαρχος της Τουρκικής πόλης Τούζλα επισκέφθηκε χθες τον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας οργανώνει το πρωί συνάντηση με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων, το απόγευμα με αυτούς των νηπιαγωγείων.

 

Επιχειρηματίας από την Καβάλα επιβεβαίωσε χθες το υπό όρους ενδιαφέρον του για τον ΑΟΚ. Αποφεύγει την δημοσιότητα για να μην θεωρηθεί ότι επιδιώκει την προσωπική προβολή. Συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις των παικτών. «Κλείσαμε την σεζόν με αξιοπρέπεια» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μαραντάς.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης