• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΗ 2014

Τρεις Ενώσεις Ναυτικών από τον Πειραιά έκαναν χθες νέα καταγγελία για το σύστημα ανάπαυσης και εργασίας του πληρώματος του φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος». Κατηγορούν το Λιμεναρχείο ότι ενώ κάνει ελέγχους υπολογίζει λάθος τις ώρες ανάπαυσης με αποτέλεσμα οι παρεκκλίσεις να είναι μικρές. Καταγγέλλονται επίσης όλες οι ναυτιλιακές εταιρίες που εργάζονται στο Ν. Καβάλας ότι δεν χορηγούν ρεπό στα πληρώματα των φέρι μποτ. Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες σχετικά με τα προβλήματα των αγροτών του Παγγαίου. Συμφωνήθηκε να διεκδικηθούν αποζημιώσεις μέσω του ΕΛΓΑ λόγω άκαιρων βροχοπτώσεων τον Μάη και τον Ιούνη. Δεν υπήρξε προσέλευση στη συζήτηση για το πλωτό LNG κι έτσι ο απολογισμός του συλλαλητηρίου θα γίνει σε νέα ημερομηνία. Δύο νεαροί κάτοικοι Σερρών συνελήφθησαν χθες στην Κεραμωτή επειδή ψώνισαν με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Αποδείχθηκε ότι χρησιμοποίησαν 10 πλαστά χαρτονομίσματα ενώ έκαναν διακοπές στη Θάσο. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου αλλά και η τοπική κοινότητα Καβάλας. Το απόγευμα συνεδριάζει το δ.σ. του Επιμελητηρίου. Ανακοίνωση απάντηση σε δηλώσεις του Κωστή Σιμιτσή εξέδωσε η Ενεργειακή Αιγαίου. Ανακοίνωση για την σύσκεψη για τον ΤΑΡ την περασμένη Πέμπτη εξέδωσε η διοίκηση του ΤΕΕ ΑΜ. Ηλεκτρονικός από το αεροδρόμιο της Ρόδου μετατίθεται στο αεροδρόμιο της Καβάλας. Τρεις συλλήψεις για χρέη έγιναν χθες στην Καβάλα. Από το μεσημέρι ως το βράδυ ήταν χθες στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey. Την Κυριακή έρχεται στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Riviera. Ερώτηση κατέθεσαν δύο βουλευτές του ΚΚΕ για το πρόβλημα του περονόσπορου στα αμπέλια του Παγγαίου. Αύριο θα γίνουν νέοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στην επαρχία Νέστου. Πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας ζητούν οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ποτόλιας-Ζαχαριάδης- Βελισσάρης.

Σήμερα το βράδυ στο 5ο Γυμνάσιο η θεατρική παράσταση «Απ΄τη παραλία πέρασες;». Ικανοποιητική προσέλευση παιδιών στα εργαστήρια ξένων γλωσσών που άρχισε χθες στον Πυθαγόρα ο Σύλλογος καθηγητών Γαλλικής γλώσσας. Από το Σάββατο το 23ο όπεν τουρνουά σκάκι στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Εκθέσεις, διαγωνισμούς και συνέδριο προβλέπει ως τον Δεκέμβρη το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τα παιχνίδια που χάνονται. Όλα αυτά θα γίνουν στην Καβάλα από την Δημοφέλεια.

Μπροστά σε 100 φίλους της ομάδας ο ΑΟΚ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση. Συνεχίζεται η προσπάθεια για την μεταγραφική ενίσχυση. Ο Βούλγαρος Νίκι Στέρεφ θα αποκτηθεί από το Νέστο. Ο Γιώργος Τσίτσης από τον Ορφέα Ελ.

 

 

Διαβάστε επίσης