ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Εκτός λειτουργίας ήταν από χθες το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα τα λύματα να καταλήγουν στη θάλασσα. Η δυνατή βροχή ξημερώματα χθες εξουδετέρωσε αρχικά το αντλιοστάσιο του Περιγιαλίου, στη συνέχεια όλο το αποχετευτικό δίκτυο. Προσωρινή και προληπτική απόφαση Μαρκόπουλου για την απαγόρευση κολύμβησης σε όλες τις ακτές της πόλης. Χθες βράδυ η ΔΕΥΑΚ κατάφερε να επαναφέρει σε λειτουργία το αποχετευτικό δίκτυο ώστε τα λύματα να οδηγούνται στον βιολογικό καθαρισμό στην Άσπρη Άμμο.

 

Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα η Δήμαρχος με πρόθεση να παραμείνει δύο ημέρες και να ασχοληθεί με τα μείζονος σημασίας ζητήματα της πόλης. Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε γνωστό ότι τη θέση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Βαρβέρη θα πάρει η Κατερίνα Ιωαννίδου. Η αλλαγή αφορά τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου. Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις στην παραλιακή Εγνατία, οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ομάδα ιδιωτών από τη Ξάνθη και το Νέστο έλαβε άδεια να ψάξει για θησαυρό εντός του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης δεν εγκρίνει τη διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου η Κορίνα Βουγιούκα. Κατόπιν τούτου η κ. Βουγιούκα δεν μπορεί να πληρωθεί για την εργασία της. Σε λίγη ώρα καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Μάρινερ. Άλλα τρία κρουαζιερόπλοια αναμένονται στην Καβάλα αυτή την εβδομάδα.

 

Λόγω κακοκαιρίας δεν έγινε χθες νωρίς το πρωί το δρομολόγιο της Ολυμπιακής από Αθήνα για Καβάλα, η κίνηση εξυπηρετήθηκε με έκτακτο δρομολόγιο που έγινε στις 3 χθες το μεσημέρι. Τέσσερα σχολεία του Δήμου Καβάλας παρουσίασαν πρόβλημα χθες λόγω της δυνατής βροχής. Έφθασαν στα νηπιαγωγεία και δημοτικά οι πρώτοι αναπληρωτές. Την ερχόμενη εβδομάδα θα καλυφθούν τα κενά στα Γυμνάσια και Λύκεια. Σημαντική επιστημονική διάκριση στον Καβαλιώτη γιατρό Λευθέρη Τσιρίδη. Βούλγαρος επενδυτής που θέλει να κατασκευάσει ξενοδοχείο στην Κεραμωτή ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο. Το Δασαρχείο Καβάλας επισκέφθηκαν χθες οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σήμερα και αύριο το βράδυ τραγούδια στους δρόμους της Καβάλας από ομάδα πολιτών. Η Δημωφέλεια θα δέχεται ως τις 10 Οκτώβρη αιτήσεις συλλόγων για τη συμμετοχή τους στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Κέρινο ομοίωμα του Γιάννη Τσαρούχη κατασκεύασε Θόδωρος Κοκκινίδης. Βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο Παγγαίο ετοιμάζει τον Οκτώβρη η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Η Ένωση αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας αφού χθες έχασε στην Πάτρα από τον Προμηθέα 88-82. «Κλεισμένος» για την ομάδα μας ο σέντερ Βάργκας. Φιλικό με τον Πανσερραϊκό θα παίξει στις Σέρρες ο ΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο. Παίκτες από την Κέρκυρα θα πάρει ο Νέστος. Εκλογές στις 10 Οκτώβρη αποφάσισαν στη χθεσινή γενική τους συνέλευση οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης