ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Το δικαστήριο στην Κομοτηνή έκανε γνωστή χθες νωρίς το απόγευμα την απόφαση του για την υπόθεση της ομάδας που έκανε ληστείες σε διάφορες τράπεζες στην ΑΜΘ. 13 κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, 11 καταδικάστηκαν αλλά η έφεση που έκαναν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. 7 κατηγορούμενοι θα συνεχίσουν να είναι κρατούμενοι αφού τους επιβλήθηκαν βαριές ποινές από 79 έως 15 χρόνια. Χθες στη Χρυσούπολη συνελήφθησαν 3 αθίγγανοι από το Δροσερό Ξάνθης που ξεγέλασαν 78χρονη και της πήραν 300 ευρώ με την πρόφαση ότι θα της πουλήσουν χαλιά. Ήρεμη ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ενώ η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής χθες το μεσημέρι διήρκεσε μόνο 5 λεπτά. Συνεδριάζει το απόγευμα η δημοτική επιτροπή τουρισμού.Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα με μεγάλη συμμετοχή η απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ και στη Καβάλα. Σήμερα στις 10 το πρωί γενική συνέλευση στην πρώην κλινική «Μητέρα». Κλείνει οριστικά ο ξενώνας «Εύπλους» που λειτουργούσε στη Καβάλα από τη δεκαετία του 90, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψυχαργώς». Την έγκριση του αποτελέσματος των εκλογών σε Καβάλα και Δράμα περιμένουν οι παρατάξεις των μηχανικών που αμέσως μετά θα επιδιώξουν συμμαχίες για τη συγκρότηση των οργάνων του ΤΕΕ ΑΜ.

 

Συνεχίζεται το πρωί για δεύτερη μέρα η 1η συνάντηση για το διακρατικό σχέδιο Ενερντέγκα που οργανώνει στη πόλη μας η ΑΝ.ΚΑ. Το πρωί εργαστήριο του δήμου Καβάλας για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Στάτους με θέμα τον στρατηγικό σχεδιασμό πόλεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Το πρωί συνέντευξη τύπου των φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ». Στο κράτος δωρίζει το ιατρείο του ο γιατρός και πρώην Δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης, θέλοντας να δείξει πόσο υπό αυτές τις συνθήκες είναι ασύμφορη η λειτουργία του. Επιμένει η ΔΕΠΑ να διαφημίζει σε συνέδρια στην Αθήνα το LNG που προτείνει στον κόλπο της Καβάλας. Συλλογή υπογραφών και ηλεκτρονικά για το πρόβλημα των δρομολογίων των φέρι μποτ από την Θασιακή Ένωση. Στις 11 Δεκέμβρη συνεδριάζει το Σ.Α.Σ. Η Περιφερειακή Αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη ζητά από τον Άρη Γιαννακίδη πιο συγκεκριμένα μέτρα υπέρ των κτηνοτρόφων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από την ευλογιά στα ζώα τους.

 

Λόγω της σημερινής μέρας ατόμων με ειδικές ανάγκες πραγματοποιείται εκδήλωση από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ειδικού Γυμνασίου στο Πολύκεντρο της Νέας Καρβάλης. Στις 10.30 το πρωί συμβολικός αγώνας μπάσκετ ατόμων με νοητική στέρηση στην Καλαμίτσα. Από τις 10 το πρωί έκθεση ζωγραφικής στη Καπναποθήκη, την οργανώνει το ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας. Η κρατική τηλεόραση πρόβαλε χθες το απόγευμα ένα θαυμάσιο ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στα 100 χρόνια ελεύθερης Καβάλας. Στην Καβάλα θα γίνει από την Παρασκευή ως την Κυριακή η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σκάκι στην κατηγορία παίδων- κορασίδων.

 

Ανακοινώθηκε χθες επίσημα η αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από τον ΑΟΚ. Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε διάρκεια 25 περίπου ημέρες. Ο Βλάσης Τσάκας με νέες δηλώσεις του υπόσχεται μεταγραφές με την προϋπόθεση ότι αυτό θα επιτραπεί από την Φουτμπολ Λιγκ. Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης