• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη ο Δήμος Καβάλας πρόβαλε χθες στην Αθήνα την υποψηφιότητα του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων προκειμένου αυτός να ενταχθεί στα μνημεία που προστατεύει η Ουνέσκο. Τουλάχιστον 7 βουλευτές παρακολούθησαν την εκδήλωση, στην οποία βασική ομιλήτρια ήταν η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Περιστατικό φωτιάς σε αλιευτικό σκάφος χθες το απόγευμα στην Ιχθυόσκαλα. Αντιμετωπίστηκε άμεσα από το πλήρωμα του σκάφους και το προσωπικό δύο οχημάτων της Π.Υ. Τέσσερα μικρά σκυλάκια βρήκε πολίτης χθες το απόγευμα μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Περιγιάλι. Ειδοποιήθηκε ο σύλλογος Αίσωπος που ήδη τα φροντίζει. Συμφώνησαν για δοκιμαστικά δρομολόγια express από τη Καβάλα στο Παληό χθες κάτοικοι του οικισμού και διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Τα επιπλέον απογευματινά δρομολόγια αρχίζουν την προσεχή Δευτέρα. Έντονες είναι οι φήμες ότι στη θέση του πλοίου Ταξιάρχης δρομολόγια από την Καβάλα προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα εκτελεί στο πλοίο Αριάδνη της εταιρίας Hellenic Seaways. Σχεδόν έτοιμο μετά την ανακαίνιση το κτίριο στο κεντρικό λιμάνι στο οποίο θα λειτουργήσει η Π.Υ. Λιμένα Καβάλας.

 

Το Λιμενικό Ταμείο Θάσου προτείνει 10 έργα στα λιμάνια του νησιού μετά από σχετικό αίτημα της Γενικής Γραμματείας Λιμένων του Υπουργείου. Τα περισσότερα έργα προτείνονται στο νέο λιμάνι του Λιμένα. Διαψεύδει ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ τις δηλώσεις που εμφανίστηκαν για λογαριασμό του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής. Μέχρι τις 10 Μαρτίου ο Δήμος Νέστου θα δέχεται αιτήσεις για την κάλυψη της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. 7 εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας θα είναι το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα στην γενική συνέλευση του Πανελληνίου. Συνεχίζει την διανομή τροφίμων το κοινωνικό παντοπωλείο του προγράμματος Στηρίζω. Η ασφαλιστική εταιρία International Life Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης υπό τον Στάθη Γαβριηλίδη έκοψε την πίτα της σε εκδήλωση την περασμένη Κυριακή.

 

Γενική συνέλευση και εκλογές έχει την Κυριακή στα γραφεία της η Θρακική Εστία Καβάλας. Την ίδια μέρα γενική συνέλευση και του συλλόγου κατοίκων Ποταμουδίων. Η θεατρική ομάδα δασκάλων ετοιμάζει θεατρική παράσταση που θα παρουσιάσει τον Ιούνιο στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Εκδήλωση για την παρουσίαση ποιητικής συλλογής το Σάββατο το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη από τον Σύλλογο Αλβανών Νομού Καβάλας. Ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Θάνος Τζανετάκης διακρίθηκε σε διαγωνισμό κιθάρας στην Θεσσαλονίκη.

 

Ρεπό έχει σήμερα ο ΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του οποίου αρχίζουν αύριο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη. Εξασφαλίστηκε ήδη ένα λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων στην πρωτεύουσα του Έβρου. 7 ποδοσφαιριστές έφυγαν -με απόφαση της διοίκησης – από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης